středa 30. srpna 2017

Palmers in Prague

Možná už se k vám dostala ta skvělá zpráva, že Palmers má prodejny s prádlem již i v České republice. Palmers je lídr rakouského trhu se spodním prádlem, plavkami a domácím oblečením. Podmanivá, působivá, pohodlná a hlavně cenově dostupná značka Palmers chce oslovit ženy, které si potrpí na pohodlí a luxus zároveň.

Rozhodla jsem napsat tento článek, protože mám k této značce osobní vztah. Nejenže pro ni nově pracuje má kamarádka, kterou chci tímto podpořit, ale před dvaceti lety jsem s obdivem chodila kolem malé prodejny s prádlem Palmers na Proseku na Praze 9 a obdivovala jejich propacovanost a děsila se cen. V té době stála košilka tak půl výplaty, přesto jsem neodolala a jednu si koupila. Cítila jsem se v ní milionově...no a nyní si tento luxus můžeme pořídit /ale s čistým svědomím/ opět, ale již v krásných buticích v ulici Havířské a v OC Chodov. V OC Palladium a v Avionu Bratislava budou zanedlouho také. Již nemusíme jezdit do Rakouska, i když tam je nabídka přece jen obsáhlejší. Zde bude sortiment také širší, pokud tam budeme chodit nakupovat. Přijdete si něco vybrat? Nebo máte zájem pro tuto prestižní rakouskou společnost pracovat? Právě hledají nové tváře do butiků na Chodově a do Palladia.

Hlavními atributy značky jsou smyslnost, elegance - na tu já vždy slyším nejvíc, půvab, jemnost a pohodlí, které společně dají vyniknout přirozené ženské kráse. Já jsem si zvolila pod mnou šitý kabát modrou košilku z kolekce midnight lace. Je velice příjemná a myslím, že vůbec nebude vadit, když ze šatů tedy kabátu lehce vykoukne.

The text is mainly dedicated to the Czech readers because Palmers, the Austrian lingerie company, opened a new store in Prague! If you travel to Prague do stop by!


V butiku Palmers v Havířské ulici v Praze

V sortimentu najdete praktické i sexy prádlo, ale vždy pohodlné

Volnočasové oblečení na doma, na lenošení i na spaní
Vybrat si můžete z různých vzorů a střihů plavek
Palmers nabízí i letní oblečení vhodné i přes plavky
Palmers myslí i na pány

Butik Palmers v Havířské ulici v Praze

Nabízí i prádlo v neobvyklých barvách
Já jsem zvolila tuto košilku/kombiné či jak nazvat tuto spodničku
Nádherné hedvábné negližé
Punčochové zboží je velice zajímavé, sexy a neotřelé
 Zde je vidět mé zapálení pro Palmers, že dokonce i pracuji a zcela zdarma

5 komentářů:

  1. The underwear is so pretty Martina, but the dress your wearing is absolutely stunning xx
    www.vanityandmestyle.com

    OdpovědětVymazat
  2. To růžovo fialkové negližé je úplně úchvatný. <3
    P.s. Já podle IG byla natěšená na nějaké sexy fotečky... :P :D ne, sranda samozřejmě, i když třeba ty síťované punčuchy bych u tebe někdy ráda viděla v outfitu... :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!