sobota 17. prosince 2016

Max Factor and Victoria's Secret

Co má společného Victoria's Secret a Max Factor? Max Factor byl letos oficiálním partnerem přehlídky VS v Paříži. No a kdo by nechtěl být nalíčen stejným produktem jako "andílci"?
Mé řasy nejsou rozhodně ani trochu andělské, ale spíše neviditelné, proto jsem uvítala možnost vyzkoušet novou řasenku False Lash Epic a tekuté linky ve fixu Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner.

Řasenku doporučím, protože se dobře aplikuje díky jedinečnému kartáčku a vydrží celý den bez opadávání či zamoření šedou šmouhou kolem očí. Vzhledem k tomu, že jsem řasenku aplikovala po čtrnáctidenním nošení umělých řas, tak odvedla výbornou práci. Mé jinak neviditelné řasy zdůraznila dostatečně, dala jim objem a opticky je rozhodně prodloužila. Je krásně černo-černá.

Nová řasenka False Lash Epic bude k dostání v černém odstínu za doporučenou maloobchodní cenu 419,-Kč 

Druhým výrobkem jsou linky ve fixu, které mají rozhodně zvláštní hrot - zploštělou špičku veslovitého tvaru, jak vidíte na fotografii. S fixem se pracovalo dobře. Linky jsou odolné proti rozmazávání. Pokud rády nosíte silné výrazné linky, použijete silnější stranu, pro tenké volíte samozřejmě úzkou. Pokud jste na tom jako já (viz foto), použijete úzkou stranu a na vnějším okraji fix v jednom tahu překlopíte na tu silnější a zpět na tenčí, abyste vytvořili závěrečný vnější "ocásek."

Nové tekuté linky Masterpiece High Precision Liquid Eyelinerbudou v nabídce ve třech odstínech: černý Black Onyx, Černošedý Charcoal a tmavě hnědý Chocolate, za doporučenou maloobchodní cenu 274,-Kč.


What has Victoria's Secret and Max Factor in common? This year, Max Factor,  was the official partner of the fashion show in Paris. Well, who would not want to use the same make-up product as "angels"?
My eyelashes are definitely not angelic, but rather invisible, so I welcomed the opportunity to try a new mascara False Lash Epic and Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner.
I recommend the mascara because it is easy to appy due to the unique brush and lasts all day without fading or streaking around the eyes. Given that I applied mascara after a fortnight's wearing false eyelashes and it did a great job. My otherwise invisible lashes are well defined with volume. It is a beautiful black-black mascara.
The new False Lash mascara Epic will be available in black color for a suggested retail price of CZK419.


The second product is
Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner which definitely has a special tip of flattened shape, as you can see in the photo. It is easy to work witch. The product is resistent to smudging. If you like to wear strong distinctive lines, you use the wide side or choose a narrow side for thin line. If you prefer the way I like it (see photo), use the narrow side and then on the outer edge in one stroke to flip to the stronger side and then to the thinner one to create the final outer flick


Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner will be available in three colors: Black Onyx Black, Charcoal black and gray and dark brown Chocolate, for a suggested retail price of CZK274.







 




3 komentáře:

  1. Cool presentation, I use this mascara, but it looks perfect in my lahes I mean you dont know the method of macara aplying. When you apply mascara on the lashes always look down

    OdpovědětVymazat
  2. Ta řasenka má teda hodně zajímavý štěteček, ale celkem pěkné řasy udělá. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!