pondělí 24. října 2016

Trump, Wedding Anniversary, Salabka

Ráda bych vám představila šaty, které jsem si dovezla z USA. Jsou z kolekce Ivanky Trump a musím říct, že všechny kousky, které jsem od ní viděla, se mi moc líbily. Je to přesně můj styl. Bílá se mi líbí v kombinaci s béžovou zejména v chladných měsících, ale věřím, že tyto šaty využiji celoročně. Pro mne byly jasnou volbou při poslední návštěvě mojí oblíbené Salabky, kde mají vždy skvělé jídlo a báječnou obsluhu! Určitě si tam někdy při slavnostní příležitosti nebo jen tak pro radost zajděte. Mohu jedině doporučit. Já jsem zvolila bílou u příležitosti oslavy našeho výročí svatby. Nosíte bílou i třeba na podzim nebo v zimě?

I would like to introduce you my new dress which I bought in the USA. It is from Ivanka Trump's collection. I have to admit that all pieces by her I saw I just liked so much. It is exactly my style. White is great in combination with taupe or beige mainly in the cold months but I belive I can wear this dress all year around. It was the first choice for our wedding anniversary dinner at Salabka, where I just love the cuisine and great service. I highly recommend this place. Pay a visit when in Prague. Do you wear white also in the fall or winter?





7 komentářů:

  1. Marti, saty jsou perfektni a moc ti slusi. Vic se mi libi s lodickami a kozisek k nim sedne, vypadas proste skvele. ;)
    Bilou nosim na podzim i v zime, ale spis jen okrajove. I kdyz ted jsi mi vnukla myslenku, usit si bilou sukni ze silnejsi latky a k ni vzit sede puncochy.

    OdpovědětVymazat
  2. Kočka! :) Bílá ti neskutečně sluší. :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Wow the food is art! That dress is stunning on you. Love the style and I especially love it with the fur and OTK boots. I cant seem to get enough og that style of boot. Gorgeous! Hope to see you here more often
    Thanks for linking up with Turning Heads Tuesday
    jess xx
    www.elegantlydressedandstylish.com

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné šaty, moc vám sluší. A gratuluju k výročí svatby :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bílá Vám sluší. Můj oblíbený styl.

    OdpovědětVymazat
  6. To není jídlo, to je umělecké dílo!

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji mockrát všem za milé komentáře!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!