pondělí 3. října 2016

Relaxing Black and White

Představuji outfit, který jsem zvolila na brunch na Salabce, kde se mi čím dál tím víc líbí. Ten pohled na vinice tak uklidňuje a to jídlo tak příjemně jen lehce posiluje. Mám ráda jednoduchou kombinaci černé a bílé. Je nekomplikovaná a baví mne, i když pro mne není barevně ideální. Cítila jsem se v tomto outfitu elegantně a pohodlně a to je pro mne důležité. Nic není černobílé, kromě oblečení!

I introduce you my outfit which I wore for Sunday brunch at Salabka where I like it more and more. The vineyard view is so relaxing and the food is so delicately nutricious...delicious. I love a simple black and white combination. It is not complicated and I enjoy it even though it is not ideal for my color type. I felt elegant and comfy and that is important to me. Have a lovely day! Nothing is just black and white....except clothes ;-)



 






12 komentářů:

  1. Hodně elegantní outfit :) Jen bych dala nějaké tělové lodičky, at to není jen back and white :) Na druhou stranu ta kabelka je skvělá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Je pravda, že nude by mi prodloužily nohy. Ovšem tento outfit jsem chtěla částečně pohodlný, a tak se odvíjel od těch bot, pak bílé džíny, pak krajkový kabátek, aby zakryl pozadí a trochu zahřál, ale bylo to elegantní ...no a halenka mi k tomu vyšla tak nějak sama. Kabelka je tak univerzální, že ji na víkendy nebo na cesty vozím moc ráda. Hodí se ke všemu.

      Vymazat
  2. Beautiful! I love the gorgeous Shirt :)

    kisses

    OdpovědětVymazat
  3. Очень красиво и элегантно! Особенно понравилось летнее пальто ажурное пальто!

    OdpovědětVymazat
  4. Elegantní, pohodlné, co víc si přát :)

    OdpovědětVymazat
  5. Beautiful and always elegant look!!!!
    Have a nice day!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!