pátek 14. října 2016

Max Factor Smooth Miracle Primer

Vyzkoušela jsem Smooth Miracle Primer neboli bázi/podklad pod make-up. Vzhledem k tomu, že já báze pod make-up běžně nepoužívám, nejsem schopna tuto srovnat s ostatními. Mé dojmy z tohoto přípravku jsou pozitivní. Podle mého názoru s bází vypadá makeup o něco lépe a vydrží tak o dvě hodiny déle stále dobře vypadat, ale vzhledem k tomu, že já v podstatě nemám žádné problémy s pletí, tak velký rozdíl nevidím. S bází se makeup o něco lépe nanáší jak beauty blenderem tak štětcem. Jedná se o lehký krém téměř bez vůně. Balení je sympatické s pumpičkou. Je to prima produkt, který bych doporučila. 

Pozn.: Funguje hezky na mírně rozšířené póry u mastnější pleti (nevím, jak funguje s makeupem, to jsem na manželovi nezkoušela, ale ty póry vypadaly lépe). Zkusila jsem bázi i na manželovi, protože Smooth Miracle Primer obsahuje účinné antioxidanty, jako je vitamín E, panthenol a výtažky ze zeleného čaje, které pečují o stále mladistvý vzhled (kdo by nechtěl dobře vypadajícího partnera, že?).

Doporučená cena je 494,-Kč. 

Děkuji českému zastoupení Max Factor za tento produkt. 

I have tested Smooth Miracle Primer - makeup base. I don't use often any primers so for me it's hard to compare with other primers. My impression is positive. In my opinion, makeup looks better and lasts longer with this primer but I don't have any problems with my complexion so I don't see a big difference. It is a bit easier to apply makeup when first applying the primer, either with beauty blender or brush. The primer has light smooth texture without specific smell. The packing is practical with a pump. It is a good product which I recommend.

It helps to diminish pores on oily complexion /but I don't know how it works with makeup because I tried it on my husband/. I tried to apply the primer on my husband's face because the Smooth Miracle Primer contains antioxidants such as vitimin E, panthenol and green tea extracts which keep the skin looking younger (we all want a good looking partner, right?).

The retail price is CZK494. 
 
Thank you to the Czech representatives of Max Factor for this product.



 

4 komentáře:

  1. Jako já nikdy báze pod makeup nepoužívala, jednou jsem měla mini verzi od Dermacolu a tta byla fakt skvělá. :) Ale tohle už je podle mě jiná cenová relace a sice ikdyž je to dobrá báze tak je na mě drahá :( :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem bázi od Dermacolu a neskutečně mi ucpávala póry, ale tohle bude asi úplně jiné. Podle tvé recenze to zní dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Great Tipp!

    Happy Weekend Martina <3

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Marti, já jsem na kosmetiku maniak, takže jsi mě svou recenzí moc potěšila. A Max Factor, to je taková klasika, ke který jsem jako malá vzhlížela (dodnes si pamatuju ty jejich krásný reklamy v časopisech). Jen jedno se mi úpně nezdá - že Ty chceš být pořád a pořád krásnější, viď? Ale to už nejde. Jsi totiž dokonalá - s mejkapem i bez. Prostě nádherná žena. A taky úžasná, vkusná a šik. I laf jů. ;-)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!