středa 7. září 2016

IKOO

Dnes bych vám ráda představila nového pomocníka v péči o vlasy: kartáč Ikoo Classic. Kartáč je určen pro všechny typy vlasů. Těm mým svědčí a hlavně mi vyhovuje na masáž pokožky hlavy. Rozhodně se dobře drží při rozčesávání vlasů v ruce.

Díky inovativní struktuře štětin má být efektivní v péči o vlasy. Má jemně a snadno rozčesávat zacuchané vlasy a napomáhat většímu lesku a objemu. Je vhodný i pro velmi jemné vlasy náchylné k poškození. Inovativní struktura štětin má zajistit efektivní péči o vlasy.

Možná se zdá být na první pohled díky černé barvě trošku nudný, ale design je to krásný a balení v kovové krabičce přímo luxusní. Hlavně na stránkách Art of Beauty, odkud je ten můj, jej naleznete v metalickém provedení a v různých krásných a tak lákavých barvách i v menším roztomilém provedení "do kapsy," v mém případě by to bylo do kabelky.

Today, I would like to introduce a new hairbrush Ikoo Classic. The brush is suitable for all hair types. My hair definitely likes it and especially my head loves the massage by the brush bristles. Due to its ergonomical shape it is comfortable in hand while brushing my hair.

Thanks to innovative bristle structure it is an effective hair care tool. It gently detangles hair and helps create more shine and volume. It is suitable for fine thin hair. 

It may seem a bit boring at first but the design is beautiful and the packing in the metal box is luxurious. Mainly at Art of Beauty, where I got mine from, you can find different metallic designs, various colors and pocket size brushes (I would wear it in my handbag, not pocket ;-).  






Výrobek mi k recenzi poskytl Art of Beauty.
The product was provided for review by Art of Beauty.

20 komentářů:

  1. Muzu se zeptat, v cem je jiny oproti tangle teezeru? Takhle na prvni pohled mi to pripada jako jeho drazsi kopie, ktera nema tvar tak akorat do ruky. Dekuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je lepsi k masazi pokozky. Mne naopak TT prijde do ruky prilis velky a moc zakulaceny.

      Vymazat
    2. Martina a to TT-čko (mám ho ja), si už osobne vyskúšala? Chcem vedieť, či je skutocne horšie alebo lepsie. Len doplním, že masáž pokožky má význam pre ženy so suchými vlasami, ale nie pre tie s mastnejšími. Ale asi nevieme spolu povedať, ktorý je lepší, že? Je to asi otázka "chuti" každej z nás. :-) Vďaka za článok
      Katharine-fashionisbeautiful

      Vymazat
    3. TT mam dva. Cestovni verze je fajn, ale mala a bodliny jsou v poho. Je rovny a masaz s nim moc nejde. Procesani ok. Regulerni TT uz ma ohle bodliny. Je rozhodne mekci. Ja mam vlasy normalni, takze masiruji a na to je ikoo nej. Jinak mam i tradicni kartac se stetinami a ten je taky prima. Hodne zalezi, jake mam vlny nebo rovne vlasy. Take zalezi, jaky chci tvorit uces. Saham po ruznych kartacich. Ikoo urcite jako jediny doporucim na masaz hlavy. Ma pry to usporadani bodlin dle akupunkturnich bodu cinske mediciny.

      Vymazat
  2. Vypadá dobře, ale já se spokojím s normálním TT :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Looks like a helpful Brush, with a great Design!

    Have a wonderful Day Martina, kisses

    OdpovědětVymazat
  4. Už druhý článok, ktorý o tomto kartáči čítam a pritom som nikdy predtým o tejto značke nepočula. Každopádne vyzerá veľmi dobre :))

    OdpovědětVymazat
  5. It sounds good, but I don't know about brushes with kinky hair :)
    xo
    Sauniya | Find Your Bliss

    OdpovědětVymazat
  6. This sounds good, you have beautiful hair dear lady

    OdpovědětVymazat
  7. I never heard about this brush before. it look cool

    OdpovědětVymazat
  8. Estos cepillos para el cabello no hacen daño al desenredar, son fantásticos, doy fe!!
    Besos

    OdpovědětVymazat
  9. This hairbrush sounds good and I love the design too! Baci, Valeria - Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!