úterý 27. září 2016

DIY Cape Dress

Představuji šaty, které jsem si opět šila z látky z výprodeje. Vyšly mne do 100,-Kč a zlatá ozdoba na krku byl náramek, který jsem kvůli velikosti nemohla nosit. Nyní jsem ho využila. Pláštěnka, která je součástí šatů je střižena podobně jako kolová sukně jen místo kruhu/pasu jsem použila výstřih dle střihu. Tato barva není asi pro mne ideální, ale v kombinaci s kontrastující oranžovou už se mnou ladí lépe.

I introduce you my new DIY cape dress which I made from fabric leftover on sale. It cost me about 4USD.  The golden detail is made from a bracelet which I could not wear due to size. I used it now. The cape is a part of the dress. It is cut similarly as circle skirt but the waist is replaced by necline. This color may not seem ideal for me but with the right orange accessories it creates an outfit which is more in harmony with my color scheme.

 



28 komentářů:

  1. Very interesting color combination. Shoes and clutch are in perfect harmonie with your hair. Nice style.
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Ta barva Vám neskutečně sluší!!! Jste nádherná!

    OdpovědětVymazat
  3. Очень понравилось! Цвет Вам идёт, крой такой интересный!

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, i love pink! Great Outfit Martina, the Colors work beautiful together :)

    lovely Greetings <3

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi prostě kouzelnice. Ty šaty nemají chybu, vypadají opravdu rafinovaně a i když to není úplně tvoje barva, jak píšeš, tak ti sluší. A lodičky jsou úžasné, prostě kočka!

    OdpovědětVymazat
  6. Juuuuj, ty si nádherná Martina! Tie šaty sú prekrásne a super štýlové. Milujem to, ako si ich ušila. Celkovo outfit taktiež parádny. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  7. Šaty úchvatné, nádherné. Barva není moje oblíbená, ale to jim na kráse neubírá. Ale jako kompenzaci máte moje nejoblíbenější lodičky. Nejoblíbenější proto, že Vám nejvíce sluší, pro jejich dokonalost, nadcasovost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám velkou radost, že jste se stavil Aleši a zanechal milý komentář, za který děkuji!

      Vymazat
  8. lubię pomarańczowy z bordo, ale sama sukienka tak sobie mi się podoba ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Neotřelá chic barevná kombinace! Líbí se mi čím dál víc než klasická černo bílá, černo červená. Mám teď nové šaty růžovo-oranžové a jsou zajímavé. Měla jsem kabelku červeno-růžovou, prostě neotřelost. A pak už jen vybírat dle typu akce zda se to dané hodí. Moc se mi líbí štrasový detail.

    OdpovědětVymazat
  10. Tie saty su nadherne! Vobec by som nepovedala, ze Vam farba nepasuje, prave naopak. Okrem toho mam pocit, ze Vas takyto jednoduchy typ latky krasne omladzuje oproti tym vzorovanejsim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mnohorkát děkuji, Claudie! Já obecně moc vzorované věci nemusím, takže mám radost, co píšete.

      Vymazat
  11. Tak toto je nádhera.. Tie farby! A chválim vlasy, tie vyzerajú úžasne tiež :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!