pátek 26. srpna 2016

Klopeiner See, Austria

Přináším pár "neoutfitových" fotografií z dovolené u Klopeinského jezera v Rakousku, kde jsme s rodinou strávili krásnou dovolenou. Užívali jsme si jízdy na kolech, ale značení pro cyklisty tam absolutně chybělo. Zvládli jsme i pro nás docela náročný výstup k vodopádu Tscheppaschlucht - Carinthia. Můj tatínek /76/ by zasloužil metál! Koupali jsme se v chladném průzračném jezeře (já teda moc ne, protože to bylo pro mne studené) a užívali si společné zážitky. 

O víkendu se chystáme na Slovensko a máme ubytování na horách, takže mé obvyklé outfitové příspěvky zatím žádné nebudou. Mějte se krásně a užijte si zbytek prázdnin! Už to zase brzy začne...

Let me show you a few non-outfit photos from our vacation by Klopeiner See in Austria where we spent with my family including my father a beautiful vacation. We enjoyed cycling but there were no cycling signs. We managed to climb up to waterfalls in Tscheppaschlucht - Carinthia. My father /76/ deserves a medal! We swam in (for me cold) clean lake and enjoyed the moments together. 

We plan on going to Slovakia for the weekend but will be staying in the mountains so I will not have any usual outfit post for you. Have a beautiful weekend!


 
 
Ne příliš lichotivé, ale pohodlné sandálky na večerní procházku byly nutností

Krásné kostely mají v každé malé vesničce i na kopci




11 komentářů:

  1. To vypadá na krásný výlet. Užívejte! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne fotky i misto. Vic takoych clanku. ;)
    Jinak tobe by to sluselo snad i v pytli. :)

    OdpovědětVymazat
  3. My Country! Beautiful Images, you look happy Martina :)

    kisses

    OdpovědětVymazat
  4. V Rakousku jsem žila půl roku a v této zemi je snad každý koutek krásný :). Přestože to není outfitový článek, moc Vám to slušelo!

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Marti, to vypadá tak úúúžasně, že bych se klidně ke Klopeinskýmu jezeru hned vypravila. I na tůře vypadáš dokonale...safra, jak jen to děláš?! ;) Tatínka obdivuju pro jeho kondici, tebe zase pro tvůj půvab - máte to u mě spravedlivě rozdělený. :)
    Hlavně relaxuj, dovolenkuj, odpočívej, dávej si do těla...na fotky outfitů si všichni rádi počkáme.
    Pac a pusu. Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky super! No, tobě to sluší i na takové náročné tůře....jen si nejsem jistá, jestli voda v jezeře je chladná, když měla 24st.C :-). Zapomněla jsi poznamenat, že tvé dítko nejen, že vyšlapalo tuhle tůru, ale v jezeře se koupalo neustále a plavalo jako delfín :-).
    Hezký zbytek prázdnin vám oběma! J.

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelý tip, už čekujem na webe. :-) Pekné photos Martina, muselo to tam byť fakt supiš. :-) Pa

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!