neděle 7. srpna 2016

DIY Maxi Coral Dress

Tyto šaty jsem si šila minulý rok na dovolenou. Obávám se, že je konec těmto dlouhým slavnostnějším šatům k moři. No uvidíme příští rok, třeba se najde vhodná destinace. Kdybyste měli tip na krásné letovisko u moře v zemi, kde bez problémů mohu nosit takovéto šaty, dejte prosím vědět. Na turecké riviéře to určitě nebude.

U těchto šatů mne baví detail u krku, kdy jsem splétala do copu tři různé ústřižky látky se stužkami a řetízkem. Myslím, že je to zajímavější než jen obyčejný hladký výstřih.

I made this dress last year for vacation. I am afraid that it is the end for special occasion dresses for vacation by the sea. Let's see next year if we can find a nice place. If you know about a resort where I could wear dresses like this without any problem, please let me know. It will not be Turskish riviera.

I love the neckline that is made as braid from three different fabric leftovers with ribbons and chain. I think this detail is more interesting than just simple smooth neckline.




28 komentářů:

  1. Jeďte do Dubaje, tam je určitě unosíte. Na večerní procházku po Dubai Marina jsou ty šaty naprosto dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  2. Piękna sukienka.
    Polecam wypoczynek na Teneryfie w hotelu Melia Jardines del Teide.
    Cudowny klimat , piekne widoki i plenery do zdjęc.
    pozdrawiam
    Dorota

    OdpovědětVymazat
  3. Vy jste v nich ale krásná! :))

    OdpovědětVymazat
  4. you look so gorgeous

    New posts every day
    New collection
    Bloggers

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadáš jako princezna!! Do Dubaje by ses hodila,ale za zdi paláce, určitě ne na dovolenou :-) A Tenerife?! No, když ještě nějakou chvíli počkáš, až se Atlantik globálně oteplí, tak potom možná... :-)
    Vypadáš opravdu úžasně, super nápad s výstřihem, moc ti to sluší...mám obavu, že nejlepší destinace na příští dovolené bude Sázava :-) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mnohokrát! Přesně tak...vidím to na chatové outfity ;-)

      Vymazat
  6. Proč byste je nemohla nosit kdekoliv?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, proč? Tedy kritérium pro strávení dovolené abych tam mohla nosit dlouhé šaty...kapku snobárnička,ne?

      Vymazat
    2. ...třeba kvůli odhaleným ramenům a slavnostnímu stylu. Nechci se oblékat vyzývavě, ale podle evropské kultury, která se bohužel ubírá poněkud jiným směrem, než je ten noblesní a elegantní styl, který mám tak ráda.

      Vymazat
    3. Myslím, že se snobárnou to nemá vůbec co dočinění, ale jak jsem psala v minulém příspěvku v komentářích. Jde o dodržování určité úrovně, pravidel slušného chování a noblesy. Snobárna s šatama za 100,-Kč, které jsem si navíc šila?

      Je mi líto, že mí čtenáři nechápou a nedovtípí se, o co mi jde. Vůbec přece nejde o peníze, ale o slušný projev, a protože tento blog je zameřen především na oblečení a kosmetiku, tak se vyjadřuji k tomu, jak se lidé oblékají/neoblékají a zda jsou upravení/zanedbaní.

      Vymazat
  7. You look absolutely stunning!!! Wonderful creation!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tieto šaty si pamatám z minulého roku. Páčili sa mi vtedy a páčia sa mi aj teraz. Proste klasika. Sú krásne. Príď do Singapuru, tu určite tieto šaty vynosíš.
    Anna xoxo
    www.glamadventure.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Singapur beru! Je tam dobre i v cervenci? Nebo je to jako Thajsko, Maledivy a pod., ze tam prsi.

      Dekuji mockrat!

      Vymazat
    2. Je pravda, že by tu máme obdobie dažďov. Čo by malo byť asi tak od septembra do februára. Malo by byť.... Proste v tieto mesiace o trochu viac prší. Ja som si obdobie dažďov predstavovala tak, že začne pršať a prestane až za niekoľko mesiacov. o) Našťastie takto to nie je. Môžeš sem prísť hocikedy. Horúco je to vždy.o)

      Vymazat
  9. Jsou krasne a velmi se povedly. Navic tahle barva Ti slusi.
    Tip na dovolenou? Urcite Kanary a Atlantik zas tak studeny neni, nebo minimalne ne na Gran Canarii. Jinak urcite jeste Sicilie, ostrovni Recko Azurove pobrezi a sever Italie. Mimo Evropu pak urcite Dominikana. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Příspěvek už bude asi mimo mísu, ale včera jsem se vrátila z Anglie a tak můžu psát až dnes a nedá mi to nereagovat. Jak píšeš, vhodnost či nevhodnost oblečení není snobárna. Mohu čerstvě srovnat jak se oblékají v Anglii a tady. Akce na víkend, kde se spí na louce pod stanem nebo v obytném autě, zkrátka jak komu co vyhovuje a rozhodně nikoho nenapadne si potom na akci obléknout tepláky, ale slušné společenské kalhoty, košili, kravatu nebo motýlka, případně sako a protože bylo na Anglii i poměrně horko, tak pánové třeba i slamák, dámy chodily v šatech. Všimla jsem si, že chodí celkově upravení, vesměs dokáží posoudit vhodnost oděvu přiměřeně k dané situaci a není to otázka peněz, ale přístupu. I když nechci, aby to vyznělo, jak k nim obdivně vzhlížím, také se tam našly kousky, nad kterými zůstává rozum stát. A kladla jsem si otázku co příčetného člověka donutí si něco takového koupit a pak obléknout. Ale celkově rozhodně převažoval kladný dojem.
    Jinak nádherné šaty,jsi ohromně šikovná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji za tvuj komentar! Jsem rada, ze jsi mne pochopila.
      Dekuji za pochvalu!

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!