sobota 19. března 2016

New Revlon Ultra HD Lip Lacquer Review

#loveison #Revlon

České zastoupení značky Revlon mi zaslalo k testování nové revoluční ultra HD lesky na rty, které brzy přijdou na český trh. Měla jsem velkou radost, že jsem měla možnost jako jedna za třech blogerek tyto "laky na rty" vyzkoušet jako první. Mockrát děkuji! Když jsem balíček otevřela, srdce mi poskočilo radostí, že zaslali odstíny, které bych si já sama vybrala. Jsou to přesně ty barvy, které nosím a které mi snad i sluší.

Balení je bytelné plastové s pokoveným vrškem zdobeným broušeným diamantem. Jedná se o hranatý obal o rozměrech 12x1,5x1,5cm. Na mne působí luxusním dojmem. Stejně tak na mne působí i náplň o objemu 5,9 ml. Lesk se aplikuje pomocí štětečku, jehož rozměr je tak akorát vhodný na precizní nalíčení rtů. Velice lehkou vůni na rtech necítím; možná připomíná trochu maliny ještě s něčím jako karamel.

Lesk zakryje i menší nedokonalosti na rtech. Je to spíše takové spojení rtěnky a lesku. Složení je gelové a dle ofíciálního popisu neobsahuje vosky. Zanechává rty lesklé po dobu přibližně 3 hodin a dodá jim mírně na objemu. Vydrží i jídlo, ale to mně nalíčení vydrží skoro u každého jídlo, pokud neokusuji vepřová žebra.

V ČR bude v prodeji sedm odstínů, mezi kterými mi rozhodně chybí ostřejší růžová. Jedná se o výrazné dobře pigmentované ale spíše přirozené barvy v odstínech korálové, červené, oranžové a růžové. Jsou vhodné pro decentní, elegantní líčení. Bláznivější odstíny jako třeba tmavě či světle fialovou byste v nabídce hledali marně.

Od května za doporučenou cenu 274,- Kč si vyberete ze sedmi odstínů: Fire Opal, Garnet, Petalite, Rose Quartz, Smoky Topaz, Strawberry Topaz, Sunstone.

Osobně dávám vždy přednost rtěnkám, ale přiznám se, že tento lesk není až tak hutný a lepivý, ale je poměrně příjemný a lehký na rtech. Se rtěnkou se mi nestane, samozřejmě když použiji můj malý trik s nenápadným lehkým olíznutím sklenky, že se obtiskne. Bohužel s leskem na rtech už je to o něco obtíženější, ale stále to není nevzhledný otisk, ale jen takový lehký, ale je tam. Nevím, zda toto vůbec řešíte. Můj muž si toho všímá hodně. Já si na to dávám vždy pozor.


Mimochodem nálepka jde krásně dolů a nezanechá stopy lepidla na obalu.

The Czech branch of Revlon send me for a review new revolutionary Ultra HD Lip Lacquers that are soon coming on the Czech market. I was very happy to see that they sent me the right shades which I would choose myself.

The packaging is very nice with a diamond detail on the cap. It has a little brush which serves perfectly for applying the gel. The wax-free gel technology delivers true colour clarity without the heavy feel. The colours are impactful and feel light on the lips. The colours are intense yet elegant and not too sticky.  

From May 2016 you can buy seven shades in the Czech stores for CZK 274,-: Fire Opal, Garnet, Petalite, Rose Quartz, Smoky Topaz, Strawberry Topaz, Sunstone. 

I always prefer lipsticks to gels but I have to admit that these lacquers are not as sticky and feel light. However, they still "catch" my hair.





Nyní k jednotlivým odstínům:

530 Rose Quartz - růžově hnědá se stříbrným shimmerem a téměř nepostřehnutelnými zlatými třpytkami/ neutral brownish pink with silver shimmer and gold tiny glitter
Ideální neutrální barva snad pro všechny barevné typy. / ideal neutral shade for everyone


 560 Fire Opal - červená / red
U této barvy jednoznačně pro starší rty doporučím konturovací tužku, tento odstín se rozpíjí do vrásek. / I strongly recommend to use lipliner for the older lips, this shade gets into the lines.


535 Strawberry Topaz - korálově červeno-růžová no prostě jahodová se zlatými mini třpytkami / coral-magenta color with fine gold glitter
Tato barva je má asi nejoblíbenější, ale je poměrně obtížně vyfotitelná. Po obtisknutí do kapesníčku zůstanou na rtech viditelné třpytky. / This shade is my most favourite but it is hard to take photo of. After wiping it off the lips the gold glitter stays.

540 Petalite - světlá růžová - se zlatým shimmerem / light pink with golden shimmer
Velice příjemný odstín, který mi sluší asi nejvíc a je nositelný běžně díky svému postupnému nenápadnému se ztrácení. / Very nice shade that is great for everyday thanks to gradual fading.



Který odstín se vám z těchto čtyř líbí nejvíc? / Which of the shades do you like the best?




25 komentářů:

  1. Na tvých fotkách se mi nejvíc líbí ten poslední růžový kousek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mně také, ale v reálu je vážně hezká i ta Strawberry Topaz, ale vyfotit ji je téměř nemožné. Ty červené prostě zlobí.

      Vymazat
  2. U me vedou jen ruzove kousky takze ruzovy :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekná recenzia. Priznám sa, že som na tom rovnako - dávam prednosť klasickým rúžom pred leskami. Nemám rada ten lepivý pocit. Tieto odtiene vyzerajú naozaj veľmi pekne. Najviac ma zaujal červený 560 Fire Opal a tiež svetlo ružový 540 Petalite :)

    MargiFashion

    OdpovědětVymazat
  4. The Shades are beautiful! i love the last one, Petalite :)

    Happy Sunday Martina, kisses

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti sluší! Já jsem taky rtěnková, ale poslední dobou jsem všemu tekutému přišla na chuť. Zastoupení Revlonu si nemohlo k testování vybrat lépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát! Od tebe mne to těší dvojnásob ;-) Klidně bych otestovala i jejich rtěnky.

      Vymazat
  6. Poslední odstín se mi líbí nejvíce.
    Revlon si pro testování vybral velmi dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  7. ten poslední vypadá opravdu úžasně :) Ale moc ti sluší i ten rudý.
    ootd

    OdpovědětVymazat
  8. blahopreji k spolupraci :) taky mam lesky od revlonu a jsou nejlpesi!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Nutně potřebuju tu červenou! Na makeup od Revlonu nedám dopustit, takže na laky jsem zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  10. Velká pochvala za fotografické koláže. Krásně nafocené a zpracované!

    OdpovědětVymazat
  11. Very beautiful lips you have... :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!