pátek 30. října 2015

Loving Tan

Ráda bych vám napsala, z kterého kosmetického přípravku jsem nadšená. Jde o samoopalovací pěnu značky Loving Tan.  Konkrétní zkušenost mám s 2HR Express, medium.

Líbí se mi světlá pokožka, ale nelíbí se mi, že ta moje jde někdy až do zelena. Proto jsem se rozhodla objednat si až z Austrálie samoopalovací expresní pěnu. Na ceny se můžete podívat na jejich stránky. No přiznám nic levného, ale pořád lepší než nástřik v salonu.

Jiné přípravky, které jsem kdy vyzkoušela na mně buď nefungovaly nebo jsem byla hodně flekatá, i přes důkladnou přípravu jako je peeling, holení, mazání 24 hodin před samoopalovací akcí. S pěnou jsem si koupila i peelingovou rukavici, která je skvělá. Vůbec není hrubá a nejsem po ní červená, ale starou kůži rozhodně odstraní dobře. Dokonalá příprava je základem úspěchu i pro tento přípravek, který ovšem na rozdíl od ostatních mnou vyzkoušených funguje na jedničku. 

Pěnu nanáším speciální sametovou rukavací také od Loving Tan. Opravdu dobře funguje. Možná si časem koupím jiný dostupnější samoopalovací přípravek, který aplikuji právě touto skvělou rukavicí. Uvidíme, jaký bude výsledek. Tento přípravek je skvělý v tom, že je hnědý a hned vidíte, kam jste jej aplikovali. Schne asi po minutě. Asi po čtyřech hodinách jej smyji pod sprchou (dvě hodiny jsem nechtěla riskovat, co kdyby to nechytlo a já vyhodila tolik peněz, že). Tělovým mlékem se mažu až další den. Hezké opálení mi vydrží pět dní až týden, postupně se ztrácí. Neflekatí. Déle mi opálení nevydrželo, protože jsem se vždy koupala buď v moři, ve vířívce nebo jsem byla v sauně. Myslím, že lahvička vydrží tak na pět až šest opalovacích seancí, kdy přípravek použiji na celé tělo. Na celý obličej přípravek nepoužívám, pouze jím vykreslím kontury.

Dejte mi vědět, zda vás něco dalšího ohledně přípravku zajímá. Uvítám vaše tipy na samoopalovací přípravky. Děkuji!


I would like to tell you about my favourite cosmetic product which is a self-tanner by Loving Tan. Loving Tan 2HR Express Mousse gives you a natural looking, sexy tan within minutes. The salon inspired formula provides you with an immediate color, while developing into a deeper, darker tan which can be washed off after 2 hours. I did 4hrs. The color guide technology ensures an easy, streak free application every time. It is both quick drying and deliciously fragrant. This is not a sponsored article. I just love this product and wanted to share. Do you have any tips for a good self-tanner? Thank you!



14 komentářů:

  1. Tak nejdříve... ta první fotka je opravdu luxusní.... moc Ti to sluší. Se samoopalovacími přípravky sama moc dobré zkušenosti taky nemám, buď odstín nevyhovoval nebo moc silná "typická" vůně. Když už jsem klasicky světle zelená, nejvíce mi sedí tónovací tělove mléko Balea. Děkuji za typ....😉

    OdpovědětVymazat
  2. Dekuji! Tenhle pripravek jen lehce voni. Vubec nesmrdi. To jsem zapomnela napsat. Baleu zkusim. Diky.

    OdpovědětVymazat
  3. OMG, Martina, the first image is really seductive. The product works is evident when looking at you. Today I can not comment on the outfit, but I'm really fascinated.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Martino, už delší dobu sleduji Tvůj blog a nepřestávám koukat jaké krásné výtvory nám dáváš na obdiv, plus sebe sama! Pokaždé si říkám, kéž by mi to takhle slušelo za několik let jako Tobě! :-) Jsi neskutečně sympatická, krásná dáma s opravdovým vkusem a vrozenou elegancí a je radost prohlížet si Tvé fotky - nejen proto, že jsem taky zrzka a inspirace je mi proto více vhod;-))
    Držím palce, aby se blog líbil čím dál více lidem a podporovali a inspirovali Tě do další práce, protože to stojí za to!
    Díky a přeji krásný den,
    zrzka Verča:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám slov, nádherná foto!! V létě mám ráda nějaký tekutejší samoopalovák (třeba gel) se třpytkami a spíš postupně ztmavující, v zimě používám převážně na obličej bronzer v podobě pudru a na tělo mléko Loréal Nutri Bronze hydratační mléko 24h s efektem lehkého opálení, ale jsem o dost tmavší a ještě pořád hřeším - opaluji se na sluníčku :-). Recenze určitě piš, nikdy není dost ověřených informací. J

    OdpovědětVymazat
  6. První fotka je prostě bomba. Sice nesamoopaluju, ale kdyby náhodou někdy, příjdu na radu k Tobě:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Martinka, pred časom som narazila na Váš blog a musím Vám vyjadriť moju poklonu a obdiv. Ste veľmi krásna a inspirativna dáma, pôsobíte veľmi mlado, sexi w a zároveň máte úroveň a štýl. Som výrazne mladšia ako Vy no budem veľmi stastná ak po 40 budem vyzerať ako Vy (máte neuveritelnu pleť, snad lepšiu ako ja teraz). S tym súvisí môj dotaz. Veľmi by ma, a verím že nie len mňa, potešilo, keby ste nám mladším spísali Vás recept na mladosť a krásu. Co pre seba robíte, aku kozmetiku používate, aku mate životosprávu...
    Ďakujem
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  8. Wauuuu, první fotka je opravdu úžasná!!!! :)) Na tuto kosmetickou značku a jejich samoopalovací krémy už jsem slyšela tolik chvály, že bych je také moc ráda vyzkoušela :) Jen škoda, že vydrží týden a ne déle :(

    OdpovědětVymazat
  9. ja jdu sem-tam na self tan do studia, ale dobre to vypada jen treti den a ostatni dny to je hruza :)

    OdpovědětVymazat
  10. Un lujo de productos!!! Una fotografía preciosa Martina!!!
    Besos

    OdpovědětVymazat
  11. Ty vogo! První fotka je TOP!! :) Samoopalovací krémy vůbec nepoužívám, asi proto, že jsem ještě nenarazila na ten správný.

    OdpovědětVymazat
  12. Pridavam se k ostatnim, prvni fotka je uzasna!
    Dobra recenze, mozna vyzkousim... :-)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!