úterý 27. října 2015

DIY Stone Color Jersey Draped Dress

Představuji mé nové šaty, které jsem si šila z krásné splývavé látky v barvě hnědo-šedé, která v různém prostředí neustále mění své podtóny do fialova, růžova, hněda a šeda. Látku jsem pořídila ve Flex-Texu za neuvěřitelných 9,-Kč za metr. Tudíž mám za 27,-Kč šaty, sukni a halenku. Sukni představím velmi brzy. Zvolila jsem tento nařasený střih, který je kombinací dvou střihů z Burdy. K šatům se hodí snad úplně všechno a navíc jsou velice pohodlné. Jedinou nevýhodou tohoto elastického materiálu je, že je pod ním vše vidět, vše se bohužel "krásně" rýsuje.

I introduce you my new dress which I made from a very nice stone color jersey fabric. This color is quite tricky because it changes its hue and sometimes it may look as a bit pinky, purple, more brown or cold grey. I also have a skirt and a blouse. I will show you my new skirt soon. This pattern is from Burda. It was necessary to choose draping for this material as it really shows everything underneath.

 





27 komentářů:

  1. Teda, ty jsi šikovná, kdybych neviděla jen látku, tak skoro nevěřím, že jsi ušila tak luxusní šaty, nádhera!! Krásně zkombinované, moc sluší, krásné prostředí no a super fotograf :-) J.

    OdpovědětVymazat
  2. saty jsou povedene, bohuzel na fotce nejsou videt odlesky :( kozisek a boty jsou taky moooc hezke :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadate luxusne! Vam se muze rysovat vse :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No takže já bez mučení přiznávám, že jsem naprosto u vytržení, jak je to krásné, a ten kožíšek, ach...no a s nějakým rýsováním čekoholi si v tvém případě netřeba dělat těžkou hlavu:D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle je PŘESNĚ ta barva, kterou miluji. Nedá se blíže specifikovat, háže odstíny podle světla a taky podle toho co mám na sobě od béžové, přes růžovou, šedou či hnědou :) a šaty jsou dokonalé :) líbí se mi i materiál - nesnáším takové ty "hadříky" na první pohled, tohle je skvost :) Zvu tě ke mě na blog, nedávno jsem přidala článek o malebném Toskánsku a našem putování italským venkovem, dnes zase chystám článek o Halloweenské párty :) Krásný den přeji :) Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu zvláštní a baví mne. Moc děkuji za krásný komentář. Party článek se mi moc líbil.

      Vymazat
  6. Nádherné šaty, strih i látka. Páčia sa mi zvolené topánky a tiež kožušina. Tá je úchvatná. Znovu absolútne dokonalé :)
    S týmto druhom materiálu mám rovnaké skúsenosti. Mám červené úpnuté šaty, ktoré bez sťahovacieho prádla neoblečiem :(

    OdpovědětVymazat
  7. Gorgeous!! Love the style and fit of that dress!! You look so elegant, sophisticated and extremely beautiful!! :) Another wonderful creation!!

    OdpovědětVymazat
  8. Buenoooo que cuerpo de sirena!! Un look muy sexy que te sienta genial!
    Besos

    OdpovědětVymazat
  9. Šaty jsou moc hezké, myslím, že by jim moc slušel Váš vínový klobouk :) Jinak co mi nesedí, je kabelka přes tělo. Myslím, že tento typ kabelky by se měl nosit buď v ruce jako psaníčko, anebo jen přes jedno rameno (to nemám ze své hlavy, ale slyšela jsem to od jedné zahraniční stylistky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc! S tim naprosto souhlasim s tim pres rameno ne. Bohuzel uz to mam nafoceno takto, ale v dalsich postech to neni :-) Dobry postreh.

      Vymazat
  10. I love this shade of greay on your skin, you're so elegant Martina!!!!
    Kisses, Paola.

    Expressyourself

    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý večer, chci jen napsat, že Vám to opravdu moc sluší!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. OMG, Martina, this dress is very attractive and wonderful. I love the design, with wrinkles and draping. I love the color. The dress also highlights your beautiful figure. I love styling hair.

    OdpovědětVymazat
  13. A co se tam jako rýsuje? Nic tam není :-))), jen ty správné křivky. Sluší Ti.

    OdpovědětVymazat
  14. Odvážné, psaničko se ale tluče se šperkem.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za "odvážné" - to je přesně ono a pozitivní.
      Když to bude sladěné, tak to bude zase urputně vyladěné...

      Vymazat
  15. Martinko pokaždé, když tady přijdu, tak jsem velmi mile překvapena a musím říct woow. :) Jsi neskutečně luxusní kočka! :) Šatičky jsou krásné a náhrdelník s kožíškem taky. A to psaníčko mi tam vůbec nevadí, jak jsi řekla nemusí být všechno urputně sladěné. :)

    OdpovědětVymazat
  16. To je opravdu nádherné, skvělé. Šikovná.

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!