středa 14. října 2015

Competition in the Czech Republic - Czech Blog Awards

Velice děkuji někomu z vás za to, že jste mne nominoval na Blogerku roku. Moc mne to potěšilo, ale obávám se, že tam přece jen asi nepatřím. Už nejsem dívka, jak se píše v úvodním odstavci k FASHION sekci. Třeba se jednou dočkáme i v ČR kategorie pro blogerky nad 40, jak je tomu v zahraničí. Jsem si vědoma toho, že nemám šanci mezi dívkami uspět. Každopádně děkuji mnohokrát, pokud pro mne i přesto, že již dávno nejsem dívka, budete hlasovat!

"Fashion blogerky dodávají módě našich ulic opravdový styl. Díky nim není náš šatník ani botník nudný. Díky nim se nebojíme experimentovat s módou. Jsou tu pro nás. Pro vás. Pro všechny. Fashion blogerky. Dívky, které odvážně kombinují, udávají směr a dávají tak vzniknout novým módním trendům, anebo oživují ty zapomenuté. Nevšední outfity v doprovodu originálních doplňků. Která z fashion blogerek zaujme svým stylem a svými modely nejvíce čtenářů? Třeba právě ta, kterou nominuješ TY." zdroj


My dear international readers, in the Czech republic I was nominated for Czech Blog Awards. If you would like you can vote for me here. It would make me very happy. Thank you very much!  
First you vote, fill in basic info and then receive a confirmation e-mail on which you just click to confirm the vote.






Přeji všem krásný podzim! 
Have a lovely autumn!

20 komentářů:

  1. Nááádhera, krásná tématická fotka!

    OdpovědětVymazat
  2. gratuluji k nominaci. mas recht. na slovensku a v cechach je velice tezke byt uznavanou, kdyz ti neni 22 let. jednou mi jedna slecna napsala, ze by nechtela byt na mem miste. ze pry kam jsem to az dopracovala - k blogovani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji! Vzdyt to je prave to skvele, ze jsme to dopracovaly tak daleko, ze uz muzeme delat jen veci, ktere nas bavi. To zaziva v zivote malokdo. Nemit zadneho sefa, stres a povinnosti. Toho jsem si uzila a uz nechci. Kdo by nechtel svobodu?

      Vymazat
    2. Dobrý den.
      Těch vašich pár vět mě dostalo.Větší zpupnost jsem už dlouho nečetla....zatím jsem z některých vašich výlevů byla jen lehce podrážděná,teď už vím, že na "blog" více nemrknu.Jen tak dál...však nějaké Wow se zase vyrobí.

      Vymazat
    3. To je mi líto, že to vidíte jako zpupnost. Vůbec jsem vás nepochopila, co tím myslíte. Já jsem opravdu vděčná za to, že v životě mohu dělat věci, které mne baví a ze kterých mám radost. Přece proto jsme zde na světě dělat si a ostatním radost. Pokud považujete moje názory za nepřijatelné, tak sem opravdu raději nechoďte, protože mé názory ohledně toho, že je dobré dělat to, co člověka baví, se nezmění.

      Vymazat
    4. Podívejte se na toto video:
      http://youbo.iprima.cz/video/ptali-se-starsich-zen-na-dnesni-dobu-a-na-to-co-by-zmenily-kdyby-byly-mlade-jejich-odpovedi-vas-zamrazi-v-zadech-32435

      Vymazat
    5. Fakticky jste to nepochopila.To video vůbec nekoresponduje s tím, co jsem psala.Ani s tím, co jste psala vy.Každá jsme jiná.

      Vymazat
    6. nechapu proc se pani anonymni urazila... krasny den preji vsem :)

      Vymazat
  3. Dala jsem Vam hlas. Doufam, ze vyhrajete. Jste krasna zena. Miluji Vas styl oblekani-liceni. Mate stale co predavat! Inspiruji se u Vas. Jste moje ikona.

    OdpovědětVymazat
  4. Martino, moc ti to sluší, tahle barevná kombinace je skvělá.
    P.S. Máš můj hlas. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj hlas mne těší dvojnásob, Kláro! Mockrát děkuji.

      Vymazat
  5. Congrats Martina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kisses, Paola.

    Expressyourself

    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, super! Třeba se do první desítky dostaneš. :) Mně také někdo nominoval, ale já velký blog nemám a píšu si proto, že mi to baví. :)
    Každopádně na fotce máš krásný podzimní outfit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna tvuj blog sleduji nejdele a v zacatcich a i ted jsi mi velkou inspiraci. Mne to taky bavi a rada bych se seznamila s ostatnimi blogerkami. My uz se taky konecne musime videt.

      Vymazat
  7. Martinko, uz jen nominace potěši. Je to důkaz, ze te máme rady a vážíme si času, jenž blogu věnuješ.

    Ono dívkami uz neni spousta z nas, dle etikety v momentě kdy se staneme matkami, dosáhneme vysokoškolského titulu ci určitého veku, uz jsme paní. Pod pojmem dívka si představuji devcata do dvaceti let :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc. To je hezky komentar. Kdyz ono s vekem se mi ta hranice posunuje ;-))) Melo tam byt slecny a pani.

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!