čtvrtek 7. května 2015

Weekend Trip to Velke Losiny

     O prodlouženém víkendu jsme s rodinou navštívili Velké Losiny. Ubytovali jsme se ve wellness hotelu Diana, ve kterém mají dobré jídlo, ale jinak služby, vybavení a přístup některého personálu zamrzl v roce 1993, kdy byl hotel postaven. Hotel Eliška byl bohužel obsazen několik týdnů dopředu.
     Krásný státní zámek Velké Losiny na mne z velké části působil uvnitř spíše jako hrad a byla v něm zima, ale prohlídka se mi líbila hlavně díky příjemné průvodkyni.
     Navštívili jsme také Muzeum papíru a výrobnu, která opravdu stojí za prohlídku. Velice to nás to bavilo, ale průvodkyni ne. Jsem asi moc náročná, ale přece úsměv nic nestojí. Jen si tak říkám, že je rok 2015 a přece jen bychom se měli posunout v přístupu k zákazníkovi.
     Dále jsme vyzkoušeli i sirnou lázeň ve vnitřním termálním bazénu Lázní Velké Losiny, který je už také bohužel v dnešní době nedostačující. Dobrá zpráva je, že je ve výstavbě nový termální park, který by měl odpovídat požadavkům 21. století.
     Víkend jsme si užili. Pro mne je nejdůležitější, že byli ostatní členové rodiny spokojení. Návštěvu Velkých Losin bych rozhodně doporučila po dokončení nového termálního bazénu. Znáte Velké Losiny? Kde jste byli vy o prodlouženém víkendu? Nebo kam se chystáte? Tipy na výlety? Děkuji!

     During the weekend, we visited with my family Velke Losiny. We stayed at the Wellness Hotel Diana, where they have good food, but otherwise service, equipment and some personnel's attitude has frozen in 1993 when the hotel was built. Hotel Eliska was unfortunately fully booked several weeks in advance.  
     Beautiful state chateau Velke Losiny is more like a castle inside because it was cold, but I ejoyed the tour mainly due to the entertaining and enthusiastic tour guide.  
    We also visited the Museum of paper and Handmade Paper Mill, which is really worth seeing, only the tour guide lady could have smiled a little. I'm probably too demanding. I just expect a better customer approach in 2015. 
     Furthermore, we tried the sulfur indoor thermal pool Velke Losiny, which is also unfortunately insufficient and outdated. The good news is that a new therme park is in construction, which should correspond to the demands of the 21st century. 
     We enjoyed the weekend. For me it is important that other family members were satisfied.  I would definitely recommended visiting Velke Losiny after completion of the new thermal pool.

In the park, Velke Losiny Castle
Velke Losiny Castle
With my cell all the time :-)
Made from paper (not me, I just don't have much makeup on)
Interior of Handmade Paper Mill in Velké Losiny
Handmade Paper Mill in Velke Losiny
Velke Losiny Thermal Spa
Hotel Diana, Velke Losiny


21 komentářů:

  1. A wonderful place and great photos. I like your casual look with this beautiful leather jacket. The hat, the beautiful color, is the fun and elegant touch to the look.

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko, Ty jsi dokonalá i bez make-upu (nebo s minimem make-upu). Jako to už člověk asi holt musí mít dar od pána boha. Tvůj muž musí bejt neskonale vděčnej, že má doma pořád takovou kost. Vezmeš do kapsi kdejakou dvacítku! Jinak fotky krásný, ale já vždycky registruju jenom Tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mi vzdy zlepsis naladu. Moc dekuji! Manzel je hlavne stastny, jaka jsem povahou, vazne si to casto pochvaluje, ale malokdy mi lichoti kvuli vzhledu, coz ja bych klidne uvitala...zase si to tu neprecte.

      Vymazat
  3. What a divine place! And you look gorgeous as the day!

    besos,
    M
    The Flower Duet

    OdpovědětVymazat
  4. I love your cadual outfit, still so elegant. And the place is amazing. BTW, I'm coming to Prague next week, Thursday to Sunday. Any tips on must-see places / shopping?

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny klobúk a naozaj nádherné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. You look beautiful and and elegant even when you are wearing casual. Big hugs dear Martina!
    Baci,
    Coco et La vie en rose fashion blog - Valeria Arizzi

    OdpovědětVymazat
  7. ta fotka, jak koukas do mobilu je nej :)))
    nepremyslela jsi na vetsim pismem textu? a nebo se mi to jen zda, ze je trochu male.? a taky komentare. to bys ale musela nastavit v template...

    OdpovědětVymazat
  8. Ale tam pięknie, a Ty wyglądasz ślicznie. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé! Všechno, Ty i Velké Losiny. Fotka bez makeupu bezkonkurenční, ake ta rtěnka nebo lesk, to mě ukrutně zajímá, co je to zač. Ten subtilní look je prostě mega!

    OdpovědětVymazat
  10. What a beautiful Castle! Interesting Photos ,especially the Handmade Paper Mill :)

    lovely greetings ,kisses

    OdpovědětVymazat
  11. Qué paisajes y parajes tan bonitos, me encantan las fotografías!!!!
    Estas muy guapa para no llevar maquillaje, que suerte!!!
    Un beso preciosa!

    OdpovědětVymazat
  12. You have a total right,smile is important and when im smiling to somebody i expect the same in return ;-) Very interesting blog!

    http://soalicepl.blogspot.fr/

    OdpovědětVymazat
  13. Perfect look for such a lovely trip =) and I always love your hair, so pretty !


    Fashion and Cookies - fashion blog

    OdpovědětVymazat
  14. Beautiful photos! I love the art on the wall. You look lovely, your hair is gorgeous and the hat is a pretty addition to the grey jeans.
    Stop by when you can
    jessxx
    www.elegantlydressedandstylish.com

    Would love to have you join in on Turning Heads Tuesday linkup next Tuesday :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné fotky i místo. Ve Velkých Losinách jsem nebyla, ale díky za tip. Tobě to opět moc slušelo.
    Já minulý prodloužený víkend byla na koncertě a jinak odpočívala, došila šaty a zkrátka si užívala delšího volna. Muž byl na Moravě na rozlučce. Tento víkend se nese v obdobném duchu, ale trávíme ho spolu. Původně jsme měli v plánu výlet, ale nakonec jsem dala přednost návštěvě kamarádky a pošmajchlovala si sedmiměsíční princeznu. :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!