neděle 3. května 2015

KIKO Milano Cosmetics from Rome

S kamarádkou jsme v Římě nakupovaly v prodejně s kosmetikou KIKO. Líbilo se nám tam, protože kromě regulérních nízkých cen navíc měli slevy! Stíny byly s 50% slevou. Rtěnka Ultra glossy je v odstínu 815, konturovací tužka má označení 709. Tmavě šedé stíny s modrými třpytkami jsou odstín 293, světle růžové perleťové 223 a světle béžové s mini třpytkami 201. Samozřejmě nesměl chybět lak na nehty, který jsme koupily dodatečně. Je to odstín 502, je to tmavší výrazná růžová s modro-stříbrným shimmerem. Lak se velmi dobře lakuje, s top coatem od Sparitualu schne rychle. Dále jsem použila base coat od OPI. Na nehtech u nohou mi většinou všechny laky drží dobře a tento není výjimkou. Doporučuji jej.

With my friend we bought cosmetics KIKO Milano in Rome. We enjoyed it because not only the regular prices are quite low but many products were on sale. The eyeshadows even on 50% sale. The ultra glossy lipstick is shade 815, the lipliner is 709. The dark grey with mini blue shimmer 293, pearly light pink 223 and light beige with mini shimmer 201. Of course, the nail polish was a necessity that we bought later. The shade 502 is darker hot pink with blue silver shimmer. The nail polish is easy to apply and with Sparitual top coat it dries quickly. I also used OPI base coat first. On my toes the nail polish lasts very long and this one is not an exception. I recommend it.

Nail Polish KIKO 502


Nail Polish KIKO 502

14 komentářů:

  1. Bezva report. Na kosmetiku se vždycky ráda podívám. A že je na co koukat:)

    OdpovědětVymazat
  2. Kiko taky miluju a už se těším, až tam zase něco pokoupím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Great Haul! Love the Nail Polish ,fantastic Shade :)

    Happy Sunday Martina <3

    OdpovědětVymazat
  4. I like Kiko! everythig! :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Značku Kiko mám ráda a snad všechno, co jsem od ní zkusila mi sedlo. Moc se mi líbí ten lak, barva je úžasná. Jinak bázi pod rtěnku mám také, ale ještě jsem jí nezvládla pořádně otestovat.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty baze clovek obcas zapomene, zvlast rano ve spechu je rad, ze najde aspon lesk...

      Vymazat
  6. Ten lak je moc pěkný a po base coatu od OPI a tom Top Caotu se budu muset mrknout. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Base coat je fajn, ale top coat od Sparitualu netvori hezky gelovy povrch. Rychle schne, ale je takovy mirne ryhovany. Jedine Cuccio!

      Vymazat
  7. Tak to je krásný nákup!!!!! Ten lak je naprosto dokonalý, hodně mi připomíná mou Magentu - hm, tady asi KIKO jen tak neseženem co...

    OdpovědětVymazat
  8. Já od Kika nic nemám, ale doufám, že v létě během cest se mi poštěstí! Značka je mi hrozně sympatická. Závidím takové nákupy :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!