pondělí 9. března 2015

Gold Tattoo

Již jste také jistě zaznamenali takový malý módní trend: zlaté tetování. Jedná se vlastně o nálepky na kůži ve tvaru náhrdelníků, náramků, prstýnků a dalších ozdob. Je to stejný princip aplikace jako velikonočních obtisků na vajíčka. Jen tyto zlaté folie nosí na svém těle Beyoncé a možná díky ní se staly populární. Já ty své jsem si chtěla schovat až na dovolenou u moře, kde si dovoluji trošku víc než tady u nás v ČR, ale přece jen jsem nevydržela a musela je vyzkoušet. ...přece jen už mi není dvacet, ale na druhou stranu jsem jen o pár let starší než ona :-) Zde najdete další ukázky klik.

Nosili byste toto tetování? Líbí se vám?

Další malý tip pro vás: pokud se vám roztrhne štrasový náramek a již nelze opravit, je možné jej přišít na tkaloun, stuhu či mašli a můžete jen nadále nosit. Navíc je to pohodlnější a určitě vám nezčerná.


I am sure you are already aware of the gold tattoo trend. Gold tattoos are offered in various shapes of necklaces, bracelets, rings and other shapes. These gold foils maybe became famous thanks to Beyoncé. I wanted to keep mine for the summer vacation by the sea where I can be a little more bold and extravagant but I couldn't resist and had to apply them. ...I am not twenty anymore on the other hand she is just a few years younger :-) More ideas here.

Would you wear this type of tatto? Do you like it?

Another little tip for you: if your strass bracelet breaks and cannot be fixed then you can sew it on a ribbon and keep wearing it. Furthermore, it is more comfortable and will not wear off that quickly.

Ruce už mám oholené! :-)

14 komentářů:

  1. wow! cool tattoo!!! :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, za mna teda rozhodne ano. Urcite sa zhodneme, ze to asi nebude ten spravny doplnok do kancelarie, ale niekde na vecer von by sa mi to pacilo. Velmi by to ozivilo outfit. Musim dodat, ze ja som aj velky fanusik tetovania henou, takze tento druh ozdob mi rozhodne nie je cudzi.o)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to vypadá super! Na léto bych určitě vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow great idea!!! very pretty!!!
    Have a good week!!! and my g+ for your post!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat
  5. To je parádní! :)) Na léto si takové určitě pořídím! A už jsem si toho na pár fotkách všimla, ale zatím mě to neuchvátilo jako tady :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je super! Na první pohled to není poznat ,že je to nalepovací.

    OdpovědětVymazat
  7. Cool idea, I love these tattoo!!!!
    Havea agreat satrt of the new week Martina!!!
    Kisses, Paola.

    Expressyourself

    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, já je viděla před časem ne nějakém webu právě i s tou reklamou Beyoncé. Moc se mi to líbí, v létě bych ráda nosila a nejen u moře! Perfektní tip!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi to libi, jiz jsem po tom pokukovala, u nas to maji v Topshopu a pak na Ebay.

    OdpovědětVymazat
  10. To vypadá zajímavě! :) Asi taky nějaké pořídím, moc se mi líbí, že se to krásně otisklo a vůbec, je to moc hezké. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Me se to moc libi! Uz jsem zvazovala ze na jare, az odhodim svrsky, tak pujde neco maleho na kotnik a mozna ze i na zapesti :-)

    OdpovědětVymazat
  12. To vypada paradne, na leto bych to urcite vyzkousela. :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!