pondělí 15. prosince 2014

Urban Decay Perversion Mascara


Obvykle tu recenze na kosmetické produkty nedávám, protože prostě o nich neumím psát. Dnes udělám výjimku. Při koupi stínů Urban Decay Naked 2 jsem dostala řasenku v malém provedení zdarma. Musím říct, že jsem s ní vcelku spokojená. Šteteček je hustší a větší, celkem dobře se s ním pracuje. Řasenka vydrží celý den, není od ní pod očima žádný spad ani šedé ušpiněné okolí, což je pro mne asi nejdůležitější. Vždy chci mít pod očima čistou rozzářenou pleť. Řasy neslepuje a hezky je oddělí. Myslím, že řasy hezky zdůrazní, jen mírně zahustí a prodlouží. Je opravdu hezky černá.

Její negativum bude asi cena 22USD (kolem 450,-Kč) v Sephoře, USA, v ČR za 499,-Kč. Přiznám se, že dám raději přednost mé oblíbené Rimmel, Super Lash za 79,- u nás v drogerii. V podstatě plní stejnou funkci.

I usually don't write cosmetic reviews but today I decided to make an exception. I got for free a small version of Urban Decay Perversion Mascara when buying Naked 2 palette. I am quite satisfied with it. The brush is a bit bigger but quite easy to work with. The mascara lasts all day on my eye lashes and doesn't fall under my eyes, doesn’t flake or smudge. It does not leaves any stains under them which I appreciate because I like the clean and highlighted complexion under the eyes the most. The mascara creates a clump-free finish. It separates them, lengthen them but does not create much volume. 

It costs about 22USD in USA Sephora, 499CZK in CR. I admit that I rather buy my favourite Rimmel, Super Lash for 4USD at the local store as it fullfils the same function. 

4 komentáře:

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!