pondělí 29. prosince 2014

Outfit from Christmas Eve

Představuji outfit ze Štědrého dne.
I introduce an outfit from Christmas Eve.
  
 

Xmas gift


37 komentářů:

  1. Pięknie wyglądasz - jak księżniczka! Pozdrawiam serdecznie.

    OdpovědětVymazat
  2. Bože... Anděla na zem jsi poslal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluji vasi nadsazku a komentar mi udelal velikou radost! Dekuji mockrat.

      Vymazat
  3. wow super! Grey is grate for you!
    http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/2014/12/blog-post_29.html

    OdpovědětVymazat
  4. I have a similar tulle skirt and I love it.... your outfit is so chic and you are so beautiful!!!!
    Happy Holidays!
    JOY, LOVE & HAPPINESS!!!!
    Kisses, Paola.

    Expressyourself

    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  5. You look amazing!!! nice dress!!!
    A new year always brings new dreams, new goals, new challenges, but old friends always remain....
    ★⋰⋱★⋰⋱★⋰⋱★⋰⋱★
    ★ Feliz Año Nuevo ★
    ★⋱⋰★⋱⋰★⋱⋰★⋱⋰★
    \_2_/\_o_/\_1_/\_5_/
    ._|_..._|_..._|_.._|_
    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat
  6. Bože...možná už by to chtělo vzhledem k věku a stavu trochu soudnosti......pipkou nelze být donekonečna..vzhledově, osobně vás neznám,nechci být nespravedlivá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Panebože, ne blbě...jen si myslím, že máte na víc.Trochu se někam posunout...žena se mění ....každým rokem.

      Vymazat
    2. Kéž by lidská hloupost s věkem ustoupila. Pokud by tomu tak bylo, byla by anonym sotva narozená a měla se kam posunout...každým rokem.

      Vymazat
    3. Tady anonym.....no, je-li to adresně na mě, tak gratuluji....vidím, že slovo kritika berete trochu jinak než je zvykem.

      Vymazat
    4. Myslím, že vím, co jste chtěla říci. Martině rozhodně sluší elegantní oblečení trochu střízlivějšího ražení (pro upřesnění - střízlivé nikoliv usedlé). Pak to podtrhuje její půvab. U některých modelů typu "diblík" je zbytečně potlačena právě ona elegance (která jí není cizí) a bohužel výsledný efekt je pak až komický. Ale každý má právo na svůj názor i vkus. Myslím, že Aleš by neměl být tak dětsky útlocitný, objeví-li se někde kritika (tím spíš, že nepatřila jemu). Na blogy, kde všichni jenom hlasitě tleskají každému modelu (byť nelichotivému) a na opačný názor reagují ublíženě, se asi nevyplatí přispívat.....
      Pro Martinu - máte mnoho obdivuhodných módních modelů a umíte je nosit. Přesto však občas přestřelíte. Pokud přijmete radu - méně někdy znamená více a pozor na zbytečné zdůvazňování některých partií, které by se měly spíš rafinovaně potlačit a naopak ukázat přednosti. Alexandra

      Vymazat
    5. Alexandro, děkuji za upřimný a konstruktivní komentář. Takových si vážím. Svých nedostatků jsem si vědoma, svého věku už někdy méně, stále se cítím mladě. Ovšem po přečtení některých velmi kritických komentářů (tlustá jako prase [BMI 21 je fakt na pováženou], kýčovité boty apod.) na jiných stránkách se zamýšlím nad tím, že některé kombinace, které se jeví některým diblíkovské a které nosím převážně doma, na blog již dávat nebudu. Jak jsem si všimla problém nastává, když si obléknu nějakou kolovou sukni nebo štras do vlasů. Když právě ty kolové sukně jsou tak pohodlné a mému okolí se v nich líbím (i v těch korunkách). ...chápu nevystavovat to na blog :-)

      Vím, co mi sluší, ale mne tak úplně ty plně elegantní modely nebaví, ty mi jdou tak nějak přirozeně. Uvědomuji si, že méně někdy znamená více. Když mne naopak baví právě ty kýčovité (bohužel kritizované) - lesk, třpyt, flitry, štras, hooodně lesklého atd.

      Kritické komentáře vítám, utvrzují mne jen v tom, co již vím. Střízlivého oblékání jsem si užila v minulosti hodně, když jsem šplhala po korporátním žebříku. Bohužel nyní už nemám ten věk na ty ujeté, odvážné i kýčovité, prostě jsem to prošvihla. Musím se s tím smířit. ...nedávat na blog :-)

      V tomto konkrétním šedém outfitu jsem se komicky necítila, ale asi díky té štrasové korunce, to tak vyznělo. Jenže kdy jindy se nebrat až tak vážně než doma v době volna a pohody? Fialový svetr jsem měla čistě z nostalgie, protože mi ho pletla má zesnulá maminka, o to víc mne mrzí, jak hodně byl kritizován. Tak moc, že uvažuji skončit s blogováním. ...chápu, nedávat na blog.

      Vymazat
    6. Martino, nechtěla jsem se Vás dotknout. Vánoce jsou velmi emočně náročné období zvláště pro někoho, kdo ztratil blízkého člověka. Vím, o čem mluvím. Můj názor nebyl směřován konkrétně na ten svetr. Je v pořádku, že jste právě na Štědrý den oblékla to, k čemu máte -řekněme- citový vztah. Rozhodně se nemusíte vyhýbat lesku a třpytu - ve správné míře je to opravdu takové rozjařovadlo :-) Některé střihy a materiály jsou lichotivější, jiné méně. Stejně je to i s tou dávkou lesku.... Ale rozhodně se tím nenechte otrávit, je důležité, v čem se sama dobře cítíte. Rozhodně ale musíte počítat i s opačnými názory na veřejném blogu. Neprobírala jsem se moc zpátky komentáři na Vaše starší příspěvky. Samozřejmě kritik by nikdy neměl sklouznout do vulgárních výrazů. To je bez debat. Myslím, že jsem svůj předchozí příspěvek spravedlivě rozdělila na kritický a pochvalný zároveň. A o tom je vlastně celý život - o rovnováze, kterou mnohdy tak složitě hledáme. Přeji Vám, ať se Vám v roce 2015 daří.... Alexandra

      Vymazat
    7. No konečně něco jiného než wow apod.....Alexandra píše velmi kulantně a musím říci, že je to poprvé, co mě diskuze zaujala....díky, že jste můj stručný komentář pochopila.Přeji mnoho štěstí do nového roku, ať se nám všem daří,v kolové sukni i v čemkoli jiném...

      Vymazat
    8. Milá Martino, právě kvůli takovým komentářům, někdo je označuje za kritiku, sem musíte dávat i své outfity pro radost. Až na pár vyjímek všichni pochopili, pro jakou událost a pro jaký okruh lidí byl outfit určený. Blog je také něco jako módní přehlídka, navíc může ztělesňovat i dětské předsavy a přání, umělecké ambice atd. Když se něco nepovede, je dobré to napsat na rovinu, o tom žádná. Jen nesnáším škatulkování a předsudky. Kdo tvrdí, že nemáte ideální míry, škatulkuje a chtěl by Vám vnutit, byť s dobrým úmyslem, uniformitu, které si všichni užíváme v práci.
      Mně osobně vadí, když se někdo snaží takto škatulkovat. Blog je z velké části hra. Vánoce jsou svým způsobem kýč, v dnešní době už je to den určený dětem, ale i dospělým, kteří se vrací ten den do svých dětských let. Ten outfit, nebo spíše kostým, se dokonale hodil. Vy i děti i manžel jste si ho dokonale užily! Děkuji za jeho zveřejnění a doufám, že i nadále budete nám všem odhalovat své perfektní tělo i duši. Ano, najdou se i takové ''kritické'' názory, ale s tím přece musíte počítat a nenechat se otrávit. Že vkus a soudnost máte nemusíte přeci už dávno dokazovat, tím spíše ne na blogu.

      Vymazat
  7. Aleš, to napsal přesně...anděl! Sukně je prostě boží ;-) Moc ti to sluší a hodně tě to omladilo....ne že bys to potřebovala :-) J.

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, teda Marti, vypadáš naprosto skvěle. Vážně si nasazuju bradu zpátky do pantu. Snad jste měli s rodinkou pohodové Vánoce :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Obe varianty Vam moc slusi, vypadate jako devcatko! Takovou sukni nutne potrebuji :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty mas vzdy neotrele a originalni modely, ve kterych vypadas jako princezna :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Dokonalá sukně, taková by se mi také líbila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se ti líbí. Díky za komentář.

      Vymazat
  12. Wow ,you look amazing! The Pictures are lovely :)

    Happy new Year <3

    OdpovědětVymazat
  13. Nadherny outfit. Moc ti to sluselo. Vypadas jako panenka. :-)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!