pátek 3. října 2014

Contour Kit by Anastasia, Beverly Hills

Představuji vám skvělý konturovací set od Anastasia Beverly Hills. Stíny nejsou určeny pouze pro konturování obličeje ale mohou být používány jako oční stíny. Černá paletka je vyrobena z papíru a je magnetická. Trochu mi chybí zrcátko, ale samozřejmě by byla cena vyšší. Cena za paletku je 40  amerických dolarů, ale jednotlivé stíny stojí 14 USD, vyplatí se tedy koupě šesti stínů a paletku máte zdarma. Můžete si sestavit libovolný set, na výběr máte 27 odstínů.

Všechny odstíny z paletky, kromě champagne, jsou doporučeny pro světlou pleť. Vanilla je matný rozjasňovač, sand má v sobě trochu shimmeru a champagne se leskně až příliš. Bohužel neměli odstín BANANA, který mi hodně chybí. Havana, java a fawn jsou tři matné odstíny. Stíny jsou měkké, dostatečně pigmentované, ale neopadávají. You can choose out of 27 shades.

Tuto sadu ke konturování určitě doporučuji. Svoji jsem si koupila na http://anastasiabeverlyhills.com/contour-palette.html a nechala zaslat na US adresu. Vzhledem k tomu, že recenze skoro nepíši, budu ráda za dotazy, protože jsem určitě něco podstatného zapomněla zmínit.

I introduce you a great Contour Kit by Anastasia of Beverly Hills. The shades are not only for face contouring but also can be used as eyeshadows. The black palette is made of paper and is magnetic. I miss a mirror but the price would be, of course, higher. It costs 40USD but individual monoshade/pan is for 14USD so it is quite a bargain to buy six shades and get the palette for free.

All shades from my palette are recommended for fair skin. Vanilla is a matte highlighter, sand has a shimmer and champagne shines, shines too much (will use it as eyeshadow mostly). I am, unfortunately, missing BANANA which was sold out. Havana, java and fawn are three matte colours. The texture is soft but does not flake.

 I definetely would recommend this countour kit. I purchase mine at http://anastasiabeverlyhills.com/contour-palette.html. If you have any questions, please let me know. I do no write reviews much so I may have missed something.




VANILLA, CHAMPAGNE, SAND

HAVANA, JAVA, FAWN

HAVANA, JAVA, FAWN
VANILLA, CHAMPAGNE, SAND /Vanilla is on the left but not too visible on my skin.


Light to Medium
source: http://anastasiabeverlyhills.com/contour-palette.html (I have champagne instead of banana because it is sold out)

10 komentářů:

  1. Living in an arabic country I understood the importance of contouring!
    www.bonjourchiara.com
    Bonjourchiara Facebook Page

    OdpovědětVymazat
  2. oh wow, it is a great bargain! they seem rich in pigment which is great. I have never done contour, this makes me try it :)
    kisses!

    OdpovědětVymazat
  3. Love the Shades ,what a helpful great Palette!

    kisses <3

    OdpovědětVymazat
  4. Que bien lo has expuesto y explicado! Sin duda eres "elegante"
    Besos

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omylem jsem vymazala obsah. Jinak paletku jsem koupila v USA na webu.

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!