úterý 7. října 2014

Cashmere /kašmírový šál a pelerína

Běžovou  pelerínu, která je směsí vlny s přídavkem kašmíru, jsem si sama šila a nyní na podzim ji opět vytahuji a začínám kombinovat s různými barvami. Myslím, že kombinace s červenou je také vhodná na podzim. Červená šála je vyrobena z kašmíru a hedvábí. Toto složení je na šál ideální, protože je velice lehká a zároveň i tak akorát hřeje. Většinou mi takové šály vozí manžel ze zahraničí, neboť v ČR je poněkud obtížné takové kousky běžně sehnat. Pátrala jsem a našla jsem jeden eshop, kde je možné koupit kromě šálů i svetry. Mají tak širokou nabídku barev, že bych k béžové peleríně mohla nosit každý den jiný šál.
 
I made this beige pelerine (or cape) which fabric is made from wool and cashmere and now I start combining it with various colors. I think that combination of red and beige is great for autumn. The red scarf is made of cashmere and silk. This mixture is ideal for a scarf because it is very lightweight and warm just right. Most of the times my husband buys those abroad because it is not that easy to buy such quality scarfs in the Czech Republic. I searched and found one eshop where they sell not only pashminas but also sweaters. They offer so many colors that I could wear a different color with my beige pelerine every day.

 
 
 
 

33 komentářů:

  1. Velmi šik. Moc Ti to sluší a kombinace barevně také na jedničku.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké jako vždy. Líbí se mi, jakou ten obleček dělá siluetu. Dnes se výraznější siluety většina žen bojí a to je škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se také líbí ta silueta. No asi to v dnešní uspěchané době není dostatečně praktické. Přece jen ve flísce a teniskách člověk zapadne a je to pohodlnější. No ale móda není o pohodlí.

      Děkuji mockrát!

      Vymazat
  3. Genial outfit!!! Pareces una modelo estás muy guapa!!!
    Besos

    OdpovědětVymazat
  4. that is a very nice cape you made! very lovely and elegant outfit, love the addition red color...
    http://sepatuholig.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Wow ,looks beautiful! The Colours are very elegant :)

    kisses

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle klasickou eleganci u Tebe obdivuji snad nejraději :-)

    OdpovědětVymazat
  7. very beautiful outfit<3
    love you hat<3

    fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, Ty jseš kočka! Já nic z kašmíru nemám a taky jsem si říkala, odkud to vozíš...a manžel je dobrej, že to rozpozná. I když je pravda, že jeden šál od Holanďana z Holandska mám taky a je to matroš, kterej jsem zatím nedokázala indentifikovat. Je jemnej a hřejivej. Musím mrknout, co je to zač. A Ty jsi zase dokonale sladěná:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Yes, red and beige looks really great with beige. What a fantastic combination.

    OdpovědětVymazat
  10. I love this elegant autmnal look, great color combo!!!!
    Happy wed fashion girl!!!
    Expressyourself

    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  11. Mrkla jsem o tobě Marti po nějaké době a musím říct, WOW! Nádherné fotky v krasné kvalitě, které by srs vůbec nemusela stydět publikovat i ve větší velikosti!

    Opravdu tleskám a nominace v blogerce roku je v tvém případě krásnou odměnou za viditelný vývoj blogu. Stále Krásná a stylová, jen tak dále!

    OdpovědětVymazat
  12. Your outfit is just wonderful. The combination of the colours is awesome and you look so pretty.
    When I read loud your Czech text it is very similar to Polish :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherný outfit a skvělá práce s pelerínou! Akorát mám jednu rozešitou a chtěla jsem ji dokončit tento víkend, bohužel mi v týdnu skolil nějaký bacil, takže se ho snažím vyléčit

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!