středa 23. července 2014

Eye Makeup (green/purple, orange/blue)

Ach ta mladá očka se tak krásně líčí...zde jsou dvě ukázky, kdy jsem si pohrála s barvičkama. Na mně už to tak skvěle nevypadá a mé oko přece jen vyžaduje super osvětlení a šikovného fotografa. Selfie se mi v tomto případě nedaří. Děvčata si ještě obočí neupravují, ale časem určitě začnou :-)

Oh those young eyes are so suitable for applying eyeshadows of various colors which I played with. It is not for me anymore. My eye needs more of super light conditions and good photographer. Selfie just does not work in my case. 

 


 


Takovou nádhernou návštěvu jsem měla v Praze, ale po městě děvčata chodila nenalíčená!

Omylem jsem tento příspěvek publikovala v pondělí, ale tady je ještě jednou. Přece jen by byla škoda zmeškat tu krásu :-) Omlouvám se za ten menší zmatek.

8 komentářů:

  1. Jééé to jsou krásné kočky :-). No jo, to já říkám pokaždé, když líčím dceru :-D, nanést stíny a vyfotit to tak, aby to na mě vypadalo slušně, na to už je selfie krátká i cokoliv jiného, holt musím překonávat to moje vrásčité pohoří :-). Barvičky jsou nádherné svěží letní k opálené mlaďoučké pleti ideál!

    OdpovědětVymazat
  2. Both amazing!!!!

    Ciao bellissima!!!
    Kisses
    http://expressyourselfbypaolalauretano.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  3. No to jsou andílci! Obě jsou nádherný holky!

    OdpovědětVymazat
  4. Oh my god! Are you a model or something? You're so pretty!!
    Love the makeup! :)


    http://pinupgalore.blogspot.fr

    OdpovědětVymazat
  5. Hi Martina,
    I haven't visited in a while and hope all is well with you! I have to laugh at this post as I keep telling myself that I cannot wear bold eyeshadows anymore with my aging. I also need light and barely there color too! LOL! I think lots of eyeliner is definitely still needed for me, but now I use matte eyeshadow for applying eyeliner instead of the old fashioned pencils, which are a bit too harsh. Anyways, her make up looks amazing! Have a great week and I hope you will stop by soon!
    xx Easy Outfits, by Pip

    OdpovědětVymazat
  6. Holky jsou krásný, povedlo se ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  7. krásné holky! moc jim to pasuje!!! :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!