pondělí 14. července 2014

Blue Dress for Vacation Time

Stejně jako minulý rok i letos začínám těmito šatami, které mám právě a jen na dovolenou u moře v Turecku. My to tam prostě milujem a rádi se vracíme, kde nám bylo zatím, co se týče dovolených, nejlépe.

Měli byste zájem i o představení mých plavek? Fotografie mám, ale tu odvahu už ne :-)

Like the last year, I start with this dress which I have especially and only for vacation by the sea in Turkey. We simply love it there and we enjoy returning where we like it, as far as vacation goes, the most. 

Are you interested in me introducing some swimsuits? I have some photographs but not the courage :-)








45 komentářů:

  1. Krásné, moc ti to sluší :)
    Jestli tam ještě jste, tak užívejte :*

    OdpovědětVymazat
  2. Kráááásná, když si představím jak jsem vždycky na dovolené celá rozcuchana a většinou se mi nechce se líčit ani nic:D tak na mě tak krásně upravená působíš jako zjevení:))) a určitě v plavkách vypadáš neméně skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, no právě na dovolené nemusím vařit, chystat, prát, uklízet...tak mám čas se před večeří upravit. To mne právě baví.

      Vymazat
  3. Fakt krásné.... takové šatky bych si taky přála.. a plavky? sem s nima samozřejmě:-) přeju krásné letní dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát! Látku na šaty jsem koupila v Olomouci a střih je z Burdy. Je to velice jednoduché na šití a pohodlné na nošení.

      Vymazat
  4. Ja zase nestačím cubrnet! Vypadas uchvatne, šaty jsou parádní, k tomu účes,boty... No krása :-) Snad jste měli pohodovou dovolenou a plavky vidět chci chci chci :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Marti moc Ti to sluší.A ty plavky bych uvítala :)

    OdpovědětVymazat
  6. very nice dress and your look - beautiful !!!

    http://lamodalena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ta ctvrta fotka odspodu je krasna! Saty samozrejme taky mam rada tenhle strih a vzor latky je mo hezky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, moc krásne šaty... ten střih je velice lichotivý ... jenom takovej hm...dotaz- Co se pod takové šaty nosí - bezramínková?... kolem krku by asi ramínko bylo vidět, že? Díky moc a plavky.. JO!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod tyhle šaty by se ramínko za krk asi sneslo (vidět by nejspíš trochu bylo, ale nekřičelo by to), ale Martina má určitě bezramínkovou podprsenku.

      Vymazat
    2. Jsou tři možnosti: podprsenka bez ramínek, nalepovací gelová podrpsenka nebo nic s tím, že je v šatech ušitá taková bavlněná pseudopodprsenka, která i začistí výstřih.

      Vymazat
  9. You look fab, always so elegant!!!!
    Happy new week darling!!!
    Expressyourself

    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, to jsou naprosto geniální šaty. Sluší Ti to ohromně. A jsi moc hezky nalíčená. V plavkách se určitě ukaž, můžeš bejt pro mnohé z nás inspirací, protože Ty máš dokonalou nejen tvář, ale i tělo:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Luci. Tyhle šaty by moc slušely i tobě. Promiň nechci provokovat, ale vážně se po látkách na tu tvoji sukni koukám.

      Vymazat
  11. vyzeráš ako celebrita na dovolenke, krásna! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to je milý komentář, když se vezme pozitivně :-) Děkuji.

      Vymazat
  12. V těch šatech vypadáš naprosto famózně. Perfektně k tobě sedí a to jak barevně, tak střihem. Navíc ty zlaté střevíčky. No pohádka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Ty zlaté jsou k tomu krásné, ale ten den už jsem byla docela unavená, tak jsem zvolila ty růžové, které jsem si stejně sundala a snažila se co nejvíc chodít bosky kvůli zdraví.

      Vymazat
  13. These elegant Martina! the dress is really nice and cool for the heat that makes us! kisses

    OdpovědětVymazat
  14. tak ty šaty jsou úchvatné! moc Ti sluší a vůbec bych se nebála je nosit i ve městě, nejen u moře ;) a plavky ukázat chceme! s Tvou krásnou postavou se nemáš absolutně za co stydět, to jenom my budeme závidět, ale jen v dobrém samozřejmě ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, ale určitě nebude závidět co. No možná ty plavky, protože ty se fakt povedly a navíc z HMka.

      Vymazat
  15. Paráda! Jen mi přijde, že s páskem v pase by ty šaty vypadaly ještě o fous lépe, i když takhle jsou asi zase pohodlnější, co?
    A jinak jak na tebe koukám, tak opalování u moře asi moc nedáš, jsi pořád krásně bílá. :) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě by s páskem byly lichotivější, ale přece jen v tom horku právě využívám té svobody. Já se snažím vůbec neopalovat, poctivě se musím mazat. No jestli jsem krásně bílá...tím si nejsem jistá, trocha barvy by neuškodila, ale fakt chybí pigment. Navíc bohužel oba moji rodiče měli rakovinu kůže a maminka již není mezi námi...

      Vymazat
  16. Děkuji všem za milé komentáře!

    Thank you very much to all of you for your lovely comments!

    OdpovědětVymazat
  17. The dress is very pretty and feminine and you wear it so well. Love the hair and eye lashes with the subtle line taking the look into the 60's! I have developed a fondness for anything remotely vintage style, and the make up and hairdo gives it a great vintage look!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much, Nicolene! Yes, it is a bit vintage style and I enjoy it, too. Happy to hear you like it.

      Vymazat
  18. Ta poslední fotka je dokonalá. :) Šaty jsou nádherné a moc Ti sluší. Drdol a botky jsou takovou třešinkou na dortu. Navíc drdol ti fakt neskutečně sekne!
    Plavky určitě ukaž, jsem zvědavá. :) Včera a dnes jsem si pořídila konečně nové - včera vršek, dnes spodek. Oboje je jiné, ale spolu to podle mě vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je vážně povedená. Mockrát díky!
      Ty tvé plavky jsou moc hezké!

      Vymazat
  19. Šaty jsou nádherné, krásný střih, barevný vzor - krásně Ti sluší, obdivuji i dokonalý make-up a účes Martinko - no prostě se jen tak kochám. Hmm, kdo by nebyl zvědavý na plavky - Ty máš určitě nádhernou figuru, i když s tím ostychem to dost chápu !-), dyť já nemám odvahu fotit běžný outfit natož plavky :-DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je máš také? Také se chci kochat. Moc a moc díky, eM!

      Vymazat
  20. The shoes are perfect. Where are you in holidays?

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!