úterý 24. června 2014

Yellow Dress Series 1st of 3

Tyto šaty jsem dostala od mé kamarádky, jí neseděly a také je dostala. Sedí mi bezvadně, i když ta barva pro mne úplně perfektní není. No ale hádám, že to už bych chtěla příliš. Toto je první příspěvek mé mini série o žlutých šatech. Tentokrát jsem je zkombinovala s mým oblíbeným růžovým kabátem, který jsem si šila.

I got this yellow dress from my friend, it did not fit her and she got it from someone as well. It fits me perfectly eventhough the color is not so perfect for me. Oh well, I would want too much I guess. This is the first part of my mini series with yellow dress. This time I combined it with my favourite DIY pink coat.

10 komentářů:

  1. K růžovému kabátku vypadají skvěle! Celkově se mi s touto barvou zamlouvají. Jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko se žlutou mám taky zvláštní vztah, nemám doma ani jeden kousek asi pokud také něco nedostanu od kamarádky nehrozí, že bych si něco koupila :-D, ale ta barva Tvých šatů se mi líbí, tahle žlutá je fajn, mám ráda spíš takovou světlejší...no k tomu by se Ti hodil nějaký žlutý lak na nehty :-D, krásně jsi to barevně sladila, hrozně pozitivně a mladistvě. Se přiznám, že bych měla tendenci to uzemnit černou, a je vidět, že ty botky na tuto kombinaci fakt čekaly :-) Prostě krásně letní outfit, sluší Ti!

    OdpovědětVymazat
  3. S kabátkem vypadají opravdu zajímavě:-)) A celkově moc pěkně sladěný outfit..

    OdpovědětVymazat
  4. The shoes fit perfectly with the coat. The coat are leather?

    OdpovědětVymazat
  5. I'm in love with this pink coat, it looks great on you!!!

    xoxo Iren
    www.liakw.com

    OdpovědětVymazat
  6. Takhle nosit barvičky umíš jen ty. :)
    Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!