pondělí 30. června 2014

My Perfumes Collection

Představuji vám další sbírku a tentokrát hodně voňavou! Nejprve jsem chtěla představi jen můj nejnovější kousek Versace Bright Crystal, ale pak jsem se rozhodla, že sbírka bude jistě zajímavější. Seznam či spíše sbírka parfémů je chronologicky seřazen dle nejnovějších. Všechny parfémy mi vybírá můj manžel. Já na ně nemám nos. Prostě si neumím vybrat. Je zajímavé, že se mi vždy trefí do vkusu tedy spíše do čichu :-)

I introduce you my perfumes collection. First, I wanted to show you only my newest Versace, Bright Crystal but then I decided to share my whole collection which is more interestinng. The following perfumes are in chronological order as I got them - newest on top. All the perfumes are selected by my husband. I am not able to choose anything myself. He always gets what I like!

1. Versace, Bright Crystal
2. Versace, Bright Crystal ABSOLU
3. YSL, Manifesto
4. Paco Rabanne, Lady Million
5. Burberry, Summer
6. Dior, Midnight Poison
7. Dior, Pure Poison
8. Burberry,  Brit
9. Givenchy, Play
10. Dior, Dune



11 komentářů:

  1. Wonderful Collection of Parfums! Love the first Pic from your Collage <3 ,it looks gorgeous :)

    Happy Monday ,big Hugs

    OdpovědětVymazat
  2. Bright Crystal od Diora vlastním také. Ostatní parfémy neznám - alespoň mám inspiraci až se někam dostanu, přivonět k nim.

    OdpovědětVymazat
  3. fíha... poriadne voňavý výber :)

    OdpovědětVymazat
  4. taky parfémy nejraději dostávám, buď mě voní všechno nebo nic! takže na vánoce nebo narozky nějaký ten voňavý dárek většinou dostanu. Marti a který máš nejraději ?!

    OdpovědětVymazat
  5. wow, nice!

    http://lamodalena.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Krasny post a rozsahla sbirka. Ja mivam max 2-3 parfemy soucasne a obdivuji kazdou vetsi sbirecku. Mozna ze o jeden-dva kousky rozsirim i svoji, ale to je ve hvezdach :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavá sbírka Marti a zajímavější o to, že Ti parfémy kupuje muž :-D....já dostala od muže čistě dle jeho idee parfém jen jednou a trefil se taky, jinak si ale vybírám voňavé kousky vždycky už leta sama, je to tak individuální záležitost, že bych se na někoho jiného nespoléhala, krom kamarádky Enky, která má snad úplně identický nos :-D......jinak bright crystal jsem koupila jako miniaturku jiné kamarádce, a je to těžké darovat vůně někomu jinému, ale zamilovala si ho a ježíšek už ji nadělil plné balení :-DDD...fotka jak fotíš, je ale stejně nej !-D...Happy holiday!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. We share the same taste in at least 3 of these! i overlooked your Yellow dress posts before, and love the unexpected effect of the Pink coat!
    FF

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!