pátek 26. dubna 2013

Recenze na liftingové sérum od Mary Kay (TimeWise Repair™ Volu-Firm™)


Na základě dotazu čtenářky Vendy a spolupráce s eM, jsme se rozhodly představit vám některé výrobky firmy Mary Kay, které používám. Nezapomeňte také, že probíhá i giveaway soutěž o hodnotné přípravky této značky zde, takže se můžete přihlásit. Dnes bude konkrétně řeč o kosmetické novince firmy Mary Kay z podzimu 2012 - TimeWise Repair™ Volu-Firm™ Liftingové sérum.

Víte, že eM dešifruje složení kosmetických přípravků, a proto jsme navázaly spolupráci, abyste si mohli o výrobku vytvořit ucelený obrázek....z různých úhlů pohledu: eM Vám rozebere a popíše složení (odkaz) a já mé praktické zkušenosti. Takže si můžete v jeden den přečíst články na jedno téma na dvou blozích. A protože dnes budu psát o liftingovém séru, je jasné, že cílová skupina, pro kterou je tento výrobek určený, budou ženy, které už byly dvakrát či vícekrát plnoleté...:)

K séru bych chtěla říci, že je ve světle fialové skleněné lahvičce s pumpičkou o obsahu 29ml. Sérum je bílé, krásně se roztírá a vstřebává, není parfémované, ale přesto příjemně jemně voní. Na celý obličej stačí jedno pumpnutí - jedna dávka. Aplikuje se ráno i večer po vyčištění pleti. Mohu potvrdit po pěti měsících užívání, že navrací pleti pevnost.  S konturami obličeje to rozhodně něco dělá a krk se mi také mírně zlepšil. Dekolt mám mnohem hydratovanější a nejsou tolik viditelné vrásky. Ovšem někdy si říkám, jestli to prostě a jednoduše není tou pravidelnou péčí, maskami a dalšími přípravky.

Mary Kay společnost tedy výrobce píše, že byl měl sjednotit tón pleti. Přiznám se, že toto přesně potvrdit nemohu, protože jsem do listopadu používala sérum od Clinique a to mi docela pomohlo právě na sjednocení tónu nebo to bylo tím, že už nesvítilo sluníčko. Samozřejmě pihy mám a mít budu. 
 
Název výrobku? 
TimeWise Repair™ Volu-Firm™ Liftingové sérum
Jakou mám pleť? 
smíšenou, klasická T-zóna
Jak dlouho výrobek používám?
5 měsíců 
Jak je uživatelsky příjemný?
pohodlná pumpička, ale je ve skle a díky tomu je lahvička sice luxusně vypadající, je těžká a nevhodná na cestování
Jaká je cena?
1 690,- Kč, ale já výrobky Mary Kay kupuji s 35%
Jaký je obsah?
29ml
Složení výrobku?
Volu-firm komplex (podrobný popis zde)
Kde je možné výrobek koupit?
u kosmetických poradkyň (já si jej objednávám, jsem tedy hobby kosmetická poradkyně, samouživatelka)
Koupím si výrobek znovu?
nejprve jsem napsala, že ano, ale po přečtení recenze eM, si to ještě rozmyslím
Doporučím ho?  
ano, především ženám, které už trápí vrásky, ale vše je v hlavě a pravidelné péči, jak říkám
Závěr?  
Mám z něj dobrý pocit, ale ode dneška už trochu váhavý




10 komentářů:

  1. Ahoj tak tady se hlásí prvotní příčina téhle anti - agingové akce. Už jsem děkovala eM a teď jsem si přečetla tvoje hodnocení. Já mám s obličejem vcelku malý problém, jak jsou dobré geny tak to není i po pdesátce problém. Můj problém jsou oči, respektive buď vaky jak na pašování pod očima anebo když mi vyjímečně trochu splasknou tak po nich zůstanou vrásky....no a samo spadlá víčka. Když jsem byla na focení tak mne skvěle nalíčila vizážistka co právě pracuje s Mary Kay a ona mi doporučila na oči krém a sérum, s tím že by to mělo dost pomoci. Proto vlastně ten můj úplně prvotní dotaz jestli s tím má někdo opravdu OSOBNÍ zkušenost, ne nějaké nalité vědomosti ze školení, ale jestli to někdo opravdu používá a ví co to umí a co už neumí. Přece jen devět stovek za každé je pálka kterou když předložím mužovi jako žádost (jsem na pracáku a svůj příjem žádný nemám, jen tohodle sponzora) mohlo by ho klepnout a já letět ze dveří. No a eM byla tak hodná že rozhodila sítě a odkázala mne na tebe.....budu tedy dál napjatě sledovat a číst co a jak. Hezký víkend přeje Vendy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo. Jinak já doporučuji Timewise Duo denní a noční sérum. Ovšem eM to nejprve musí analyzovat. Pak i já uvidím, zda budu pokračovat.

      Vymazat
  2. Love it to use Serums :) ,great Post!

    Happy Friday :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva projekt, ještě zkouknu lustraci od eM. Ale zdá se, že funguje dobře. Pokud složení není úplně ideální, tak očividně zrovna Tvé pleti nevadí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí snesu na obličeji různé přípravky. Na těle ale ne.

      Vymazat
  4. Marti, Ty máš pleť jako panenka, ale vidím, že je to tou pravidelnou péčí. Takže hurá na masky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je třeba se o pleť pravidelně starat a dostatečně spát. Jinak se to projeví.

      Vymazat
  5. Já mám výrobky od Mary Kay ráda a líbí se mi jak péče o pleť, ta dekorativní kosmetika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nejraději zázračnou sadu a dokonalé stíny Honey spice.

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!