neděle 14. dubna 2013

Díky Tuttobene aneb co nosím já v kabelce

Jestli si chcete hezky počíst a pobavit se, tak jděte raději k tuttobene na blog. Ta článek o obsahu kabelky zpracovala velmi vtipně a nominovala mne, abych také zveřejnila, co nosím ve své kabelce. Chvíli jsem uvažovalo o tom, že svůj obsah nezveřejním, protože je tak nudný a vy očekáváte určitě něco elegantního. Asi vás všechny zklamu, jsem příliš praktická. Peněženku již od svých osmnácti let nosím stejného designu - zmenšenou verzi pánské peněženky, většinou ji mám v hnědé barvě, nyní v černé. V žádném případě nechci jinou, všude se vejde!

Když nosím psaníčko, tak se obsah skládá z peněženky, nutných dokladů pro řidiče, klíčů, brýlí včetně obalu (ten nechávám v autě), věrnostních a jiných nutných kartiček, kapesníčků, rtěnky, krému na cokoliv a kosmetických lněných papírků na případné poťapkání a tím zbavení se odlesků v T-zóně na obličeji (a někdy i nezapomenu si vzít mobil).

Když mám velkou tašku tak ještě přibalím notýsek, propisku tříbarevnou, termosku s mým oblíbeným horkým čajem a něco malého k zakousnutí, abych si náhodou nekoupila cheeseburger, a někdy žvýkačky. Občas si s sebou vezmu i parfém, gumičku do vlasů a sponku.





 
 
 





39 komentářů:

  1. ooo notýsek je úžasný, přesně podle mého gusta!! miluju podobné vzory:) mám podobný obal na rtěnky:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marti, tak to jsem ráda, že sis to nakonec rozmyslela a článek uveřejnila, protože je na co koukat:) Překvapila jsi mě peněženkou, pánskou verzi jsem opravdu nečekala, ale nakonec proč ne. Praktická je vážně a do psaníček mnohem lepší. Asi ji při výběru nového kousky zvážím. děkuju za inspiraci.
    Motýlí zápisníček je kouzelný, mimojiné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec jsem ráda, byla to zábava při focení. Díky. Ta pánská se vejde i pohodlně do kapes, když je třeba.

      Vymazat
  3. love all this things
    http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

    OdpovědětVymazat
  4. Ženská kabelka toho ukrývá hodně :)
    Pěkný článek , Marti.

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Zase jsem omylem vymazala komentář. Omlouvám se. Nejde někde najít a vratit zpět? Poraďte, prosím.

    OdpovědětVymazat
  6. Včera jsem objevila tento blog - super! Mám stejný diář, jsem ulítlá na papír a všechno papírnické zboží. Na kosmetiku a oblečení už mi pak skoro nic nezbývá, ale to chci teď trochu změnit a tady mám opravdu skvělou inspiraci....díky za tento blog a krásnou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělé mít koníčka v podobě scrapbooking nebo jak se tomu říká. Máte hezký blog. Mne chvíli bavilo tvořit přáníčka. Raději nyní šiji.

      Vymazat
  7. Já mám tyhle články ráda a vůbec mi nepřijdou nudné:) Ten zápisník má fakt nádherný vzor! Můžu se zeptat, kde jsi ho kupovala? :)

    OdpovědětVymazat
  8. prosim fotte radeji outfity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znamená, že se vám líbí víc outfity, jejichž součástí jsou ta kopyta? (jak nazýváte ty mé boty, které ostatní chválí)

      Vymazat
  9. Jůů pěkný článek! Svačinka je skvělá záchrana..:)

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, já jsem hrozná ... kupuji si jen velké kabelky, protože malou mám hned nacpanou :D Někdy zas budu muset udělat článek o tom, co nosím v kabelce, protože poslední dobou s sebou nosím všechno možné a to by bylo možná zajímavé :D Nejhorší je, že nevím, co vyřadit, aby kabelka byla lehčí - vše mi přijde hrooozně důležité :D Opravdu nechápu, jak někdo může nosit do školy jen notebook - myslím z holek.

    Jinak i "vnitřek" tvé kabelky má styl, jako ty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla bys to zredukovat, ať tě nebolí záda :-)
      Moc jsi mne potěšila tvým komentářem. Děkuji.

      Vymazat
  11. Marti, Ty máš prostě vždycky styl a šmrnc. A taky čuch na ty správný věci:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek. To psaníčko Guess je překrásné!

    OdpovědětVymazat
  13. podobné veci tam mám aj ja a zápisník nemôže chýbať :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jéé já tak miluju nakukovat k jiným holkám do kabelky :). A věř mi, že vůbec nemáš nudný obsah, až uvidíš moji, tak pochopíš :). Ta tyrkysová kabelka je nádherná. A praktická peněženka - velmi dobrá volba - mě se ta moje do psaníčka nevejde....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádky někdy koukaj divně na tu moji pánskou peněženku, když vážně je moc praktická, a můžu ji půjčit i manželovi :-)

      Vymazat
  15. Martino, moc pěkný článek. Na něco podobného se chystám už delší dobu, nosím v kabelce neuvěřitelné věci:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to jsem ráda, že se ti článek líbí. Tvůj obsah by mne zajímal.

      Vymazat
  16. Ta termoska je super:-) Já mám na ně ale smůlu. Měla jsem jich několik ze Starbucks i obyčejných nerez ze supermarketů, ale všechny se mi vždycky po čase začaly vylévat:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tato se určitě nevyleje, má i zámek. Je opravdu velice kvalitní a prověřená. Je z Japonska a cena je asi 700,-Kč :-( Už ji mám rok a koupila jsem další.

      Vymazat
    2. Tak snad za pár let technicky dokonalé Japonsko "doženeme" a takové termosky se u nás budou taky prodávat:-) Bylo by to fajn

      Vymazat
  17. jéé ten notýsek je úžasný! ale termosku bych tasm mít nemohla já bych jí nějakým způsobem vylila ikdyby v níc už nebylo :D Pěkný čolánek !!!


    My Little World By Lori De Vaga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tuto bys určitě nevylila, je fakt dobrá, jak píšu v předchozím komentáři.

      Vymazat
  18. Taky jsem se nadchla hlavně pro notýsek :) to je moje slabost :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!