neděle 12. března 2017

For Make up Enthusiasts Only - Carneval Mask

Některé tento příspěvek vůbec neosloví, jiní masku nakreslenou na obličeji považují za bizarní, jiní obdivují nápad a provedení... a právě pro ty poslední jmenované je určen tento příspěvek. Příznivci makeup artu vědí, že nakreslit si třeba masku není až tak jednoduché a vyžaduje to i nějaku tu zkušenost. Toto byl můj první počin a myslím, že dopadl docela dobře. Mým hlavním cílem bylo, abych nemusela nosit škrabošku celý večer, ale splnila zadání hostitelů. Tak jsem to vyřešila takto:

Nejprve jsem si obkreslila masku skutečnou, aplikovala dočasné tetování zn. Glitza. Po té jsem prostor kolem očí až k obrysu vybarvila bílou tužkou NYX v odstínu milk. Pak jsem použila výrazné růžové oční stíny přes plastovou síťku na láhve a několik dalších odstínů růžové a fialové už ne přes síťku, dále jsem použila stříbrné pigmenty MAC, ale zde jsem udělala chybu, že jsem je aplikovala na čelo mezi obočí. Ten lesk nevypadá nejlépe. Nalíčila jsem si oči černými linkami Kat Von D, které považuji za ty nejlepší. Aplikovala kamínky a přilepila je lepidlem na řasy, přilepila jsem i několik peříček a umělé řasy Ardell 386.

This article is not for everybody but only for those who enjoy creative makeup. Those know that it is not that easy and it takes time to create, for example, a mask and it requires some experience. This was my first try and, in my opinion, it turned out pretty well. My main goal was not to wear the real mask the whole evening but to be in accordance to the main theme of the ball / Venetian carneval. So how did I do it:

First I drew an outline of the real mask, the applied contemporary tattoo Glitza. Afterwards I filled in the area around eyes with white pencil by NYX, shade milk. I applied hot pink eyeshadows over a plastic net (bottle protector) and used several other shades of pink and purple but without the net, also I used silver pigment by MAC but I shoudn't have applied it between eyebrows on my forehead. The shine doesn't look that well. I applied Kat von D liner which is the best one. I applied rhinestones and glued them with eyelash glue. Furthermore, I glued some feathers and fake eyelashes Ardell 386.





 


4 komentáře:

  1. OH so pretty ! nice one ;)

    would you like to follow for follow?leave me your links and i follow back

    My Nail art tut.

    Check out my ♥Instagram ,Blog╚ovin and
    Google✚

    Stay Gold

    OdpovědětVymazat
  2. Wow: pure art work!!!
    You are so beautiful Martina!
    Kisses, Paola.
    Expressyourself

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá práce... Tleskám Tvé zručnosti... Moc hezké 😃

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoooj Marti, možná že udělám malinký blogový comeback, tak jsem musela zavítat zpět k tobě, ty ses normálně rozjela hrozně moc! :D :))

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!