čtvrtek 16. března 2017

Badgley Mischka at the Prague Castle

Přináším několik fotografií z plesu na Pražském hradě, na který jsem zvolila šaty Badgley Mischka, které jsem již na blogu představila. Pro mne to byla jasná volba, protože na současných plesech se hraje hlavně moderní hudba a přece jen trsat na disco tance v dlouhých objemných šatech se mi letos nechtělo. Nakonec jsem si ale klasiku zejména latinsko-americké tance zatančila hned v úvodu a k tomu posloužily tyto šaty skvěle.

I would like to show you several photos from the ball at the Prague Castle for which I chose my Badgley Mischka evening dress. For me it was a clear choice because at current balls they play mainly modern music. Who wants to dance disco in a long big evening gown? After all, I enjoyed classical dance music mainly latino at the beginning so this dress was a great choice.


Makeup: Clinique beyond perfecting, undereye CC Tarte corrector, eybrows Anastasia Beveryly Hills (auburn), Urban Decay Peach palette and
Stila liquid eyeshadows (kitten karma) as a liner above black Kat von D, Tarte blush (icon), MAC soft&gentle highlighter, Kat von D liquid lipstick (double dare)
 


10 komentářů:

  1. Ta třetí fotka (nálákala jsi mě s ní už na IG) je naprosto dechberoucí. Šaty jsou nádherné, barvička fakt překrásná. A Tvůj úsměv je ten nejlepší doplněk. :)

    OdpovědětVymazat
  2. No naprosto perfektní šaty jsi měla :)

    OdpovědětVymazat
  3. So elegant ;) Lovely dress!

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/03/19/5-years-ago/

    OdpovědětVymazat
  4. Estás espectacular y las fotografías preciosas!!!!
    Besos

    OdpovědětVymazat
  5. Wow! What a fantastic event. And you look absolutely beautiful Martina. Thank you so much for linking up to Celebrating Style.
    www.vanityandmestyle.com

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!