pondělí 24. srpna 2015

Collection of Envelope Handbags

To si jdu takhle do kina a hned si rozšířím sbírku psaníček :-) Jedno rozhodně nestačí říká můj muž, protože se mu líbí modrá a mně ta růžová. Mám je moc ráda, protože vše potřebné se do nich tak akorát vejde.

We went to the movies the other day and we just went to one store and my collection of envelope handbags got bigger. One is not enough my husband said. He liked the blue one and I liked the hot pink one. I enjoy them because everything I need can fit in these.

 






20 komentářů:

  1. Bags are cuties, but what impresses is your passion red dress. You look beaming.

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to je ale hezká náhoda. Manžel je hodný a je fajn, že má k tomu takový přístup. Nemusíš tak psaníčka schovávat a popřípadě říkat, jéé, to už mám dávno. Jinak outfit je nádherný - luxusní dáma a můj šálek kávy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji mockrat! Ma pochopeni i pro me boty a smontoval mi nekolik polic. Nyni to mam i s orientacnim oznacenim, kde mam jake boty. No a parfemy Versace ve vsech dostupnych barvach bylo take jeho dilo :-)

      Vymazat
  3. What a lady! You look absolutely beautiful in red!
    Red Reticule

    OdpovědětVymazat
  4. dokonalé, červená ti naozaj pristane :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dear Martina! You are a lucky woman! Your husband must be a darling! You look so pretty in your red dress and I love both of your new clutches, the pink and the blue one. Now you have a georgeous collection of beautiful envelope bags ;-)

    xoxo Nadine

    http://nadinecd.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadas naprosto dokonale, cervena ti moc slusi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Psaníček není nikdy dost :-)) řekla bych, že modrá barva outfit hezky oživila. Můžu se zeptat, jak dlouho Ti trvá úprava účesu - tento Ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji! Asi tak dvacet minut, mozna i kratsi dobu. Zalezi, jak jsou na tom vlasy i ja :-)

      Vymazat
  8. Jůůů, krásný outfit jako vždy!! :) a ty psaníčka jsou také moc úžasná :) Copak dávali hezkého v kině? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Musim napsat, ze kdyz jsem poprve videla Vas blog (nekdy v zacatcich a pak uz trochu v pokrocilem stadiu), prisly mi Vase ourfity nudne, fadni a Vas vyraz vsedni a obycejny.. Prominte mi nevyzadanou uprimnost. Presto jsem k Vam obcas nakoukla, protoze jste mi vekove blizsi nez blogerky nactilete. V poslednich mesicich se ale nestacim divit! Mate neskutecny sarm a puvab! Obleceni je vyrazne a napadite, strasne moc Vam to slusi a na ulici bych si hlavu vykroutila. Prijde mi, ze i mladnete a v obliceji mate takovou jiskru.. :-) Jen tak dal!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  10. opäť super outfit, a najviac sa mi páči to bordové psaníčko! :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  11. Jedno nikdy nestaci a je super, ze Tvuj muz ma k tomu takovy pristup, takovych moc neni. :) Muj je hodne tolerantni, ale jako Tvuj neni...
    Outfit je perfektni a ty vlasy <3

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!