úterý 14. července 2015

DIY Striped Dress

    Všechny vás moc zdravím po návratu z dovolené v Turecku, kterou jsme si s rodinou náramně užili. Tentokrát jsme příliš nefotili, ale i tak máme mnoho fotografií. V příštích dnech se je budu snažit zpracovat a ukázat vám pár šatů, které jsem si v červnu ušila. Jen to asi nebude každý druhý den, protože léto je v plném proudu a na blogování bohužel/naštěstí není moc času.
     Dnes vám představuji letní šaty, které jsem si šila. Opět jsem byla limitována množstvím a hlavně vzorem látky, a tak mne to donutilo vymyslet vlastní střih.

     Hello everyone after my return from vacation to Turkey which we enjoyed very much. This time we didn't take as many photos but there are still plenty. In the next few days, I will try to go through them and show you some dresses which I made in June. I many not be posting every other day because it is summer time and I don't (unfortunately/luckily) have enough time for blogging. 
     Today I introduce you my new DIY dress which is made based on my own desing as I was limited by the amount of the fabric and the pattern on it. 


11 komentářů:

  1. wow, beautiful dress! and lovely hat! :)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné šaty, krásně sladěné a krásné prostředí...moc povedené, sluší!! :-) J.

    OdpovědětVymazat
  3. Can´t believe you made this dress!! A perfect fit and it looks really comfortable! The colors and the pattern are wonderful and I like this dark blue shade where it ends. Absolutely gorgeous! You look very lovely in it :-)

    have a good time and enjoy the summer
    Dana :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je bomba, šatičky se mi moc líbí!:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Wau, to je krása, te klobouk je nejvíc! .)

    OdpovědětVymazat
  6. Šaty jsou pěkné a ten klobouk je k tomu prostě báječný!

    OdpovědětVymazat
  7. V prvom rade musím pochváliť klobúk. Ten je veľmi krásny a výborne Ti svedčí! Kvety a prúžky sú stále in a keď sú ešte spolu a to dokonca na šatách, ktoré si si sama ušila, tak potom klobúk dole. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  8. A beautiful dress, you are an artist with your hands.

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera, jen si tak říkám, kam na tak úžasné látky chodíš?

    OdpovědětVymazat
  10. Už zas jsi mě úplně pobláznila. Tlak mi vylít až do nebeských výšin. Ber, prosím, Marti, ohledy na můj zdravotní stav. :-D Jsi prostě nádherná, inspirativní...zkrátka dokonalá "Marti elegant"...;)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!