čtvrtek 30. října 2014

Versace Crystal Noir

Posílám voňavý pozdrav všem!

Představuji vám nový přírůstek do mé sbírky Versace a sice Crystal Noir. Dostala jsem tento krásný kousek k výročí svatby a myslím, že ze sbírky má snad větší radost manžel, který mi všechny vůně vybírá. Já jsem za to vděčná, protože toto je něco, co mi příliš nejde. Snad jen jednou jedinkrát jsem si vybrala parfém, který mi voněl jak v obchodě tak i po několik dnech nošení. Byl to Burberry Summer, který byl v limitované edici a již se nevyrábí. Tolik mi chybí.

Myslím, že má Versace sbírka je již tímto kompletní. Tedy možná chybí Yellow Diamond Intense, ale jeden žlutý už mám :-), tak ji prohlašuji za ucelenou.

Popis vůně:
Crystal Noir není vůbec těžká vůně, jak by se podle flakonu mohlo zdát, ale krásná květinová, ne slabá. Hodí se spíše na večer, ale já si ji vezmu i přes den. Vůně gardénie je podle mne velice sexy a magická.


I introduce you my new addition to my Versace collection and that is Crystal Noir. I got this beautiful piece for our wedding anniversary and I think that my husband enjoys the collection even more than I do. He chooses all the perfumes. I'm grateful for that because I am unable to choose right. Perhaps there was only one time when I bought the right one which was a limited editon of Burberry Summer and they don't make it anymore. So I miss it very much.

In my oppinion, my Versace collection is whole. Maybe the Yellow Diamond Absolu is missing but I already got one yellow so I declare this collection complete. 

Description:
For the true Versace woman, she’s effortlessly sexy, confident, and loves fashion, sumptuousness, and eccentricity. The fragrance is a magical perfume, sheer and sensual at the same time. A floral-oriental scent, it’s absolutely feminine, gentle, and long lasting.

Notes:
Gardenia, Amber
Style:
Magical. Sheer. Sensual



18 komentářů:

  1. Krásný :) Versace jsem jednu dobu taky nosila, ale měla jsem ten klasický Bright crystal.
    Noir mě hodně láká.

    OdpovědětVymazat
  2. The Pictures are fantastic ,great Work :)

    Have a beautiful Day Martina :) xoxo

    OdpovědětVymazat
  3. Crystal Noir mám také, byla to moje první dražší vůně a koupila jsem si ji na trajektu z Anglie do Francie. Mám k ní citový vztah a moc mi voní ! :-) Bohužel jsem asi jediná v mém okolí :(

    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Cool post! :) I love sensual perfums ♥

    OdpovědětVymazat
  5. This sounds interesting, I should give it a try

    OdpovědětVymazat
  6. Znám jen Bright crystal. Až budu v parfumérce tak očuchám... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si musíš přivonět, ale například v Sephoře ho neměli.

      Vymazat
  7. veľmi pekná zbierka!
    Ten Versace je taký rozporuplný, mala som Bright Crystal, Versus, aj Versence, voňala som aj tieto ostatné, no najlepšie mi sedel práve Versence. Ale len v letnom období. Dávam prednosť menej známym a netradičnejším vôňam ;) i keď je pravda, že vyberať vôňu chodím vždy s priateľom, na jeho názore najviac záleží ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Versence mi také voní, mám jen miniaturu. Já přávě ty méně známé a netradiční vůbec neumím vybírat.

      Vymazat
  8. I love the packaging, I would like to try it!!!

    Ciao bellissima!

    Expressyourself

    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  9. Blog maravilhoso sou apaixonada por perfume amei essa dica.
    Siga e curta o meu canal Nekitareis.
    Blog: http://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br

    OdpovědětVymazat
  10. Wonderful bottles!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!