pondělí 28. října 2013

Hobo dress and boots

Představuji vám další kombinaci s mými hobo šaty, které jsem si šila. Tentokrát jsem místo klobouku zvolila jiný výrazný prvek a sice chlupatou vestu a místo kozaček mám mé "tulácké" boty.

I introduce you another combination of my hobo dress which I made. This time I chose a different distinct element - a furry vest instead of a hat and instead of my tall boots I'm wearing my "hobo" boots.







22 komentářů:

  1. Pristane Ti to :) vesta je super a tiež topánočky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Waaaau. Moc ti to sluší. Šaty v kombinaci s vestou jsou super!

    OdpovědětVymazat
  3. Nejpříšernější model za historii blogu. Splácané páté přes deváté, boty a kabelka jak z popelnice, nevkusná chlupatost a k tomu letní šaty... Omg.

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou krásné a líbí se mi knim v kontrastu chlupatá vesta. Sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle se mi také líbí...opět krásně zkombinované, do podzimních barev :) Moc chválím Martí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Saty pekne, ale tu vestu prec, nepasuje mi k tomu....teda cela vesta vyzera v tejto kombinacii divne...topanky a kabelka su super, tie by som si kupila aj ja:))

    ada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Jsem ráda, že se ti líbí boty a kabelka :-)

      Vymazat
  7. lovely! :)

    hope you can join my giveaway! http://raellarina.blogspot.com/2013/10/raellarina-x-ahaishopping-giveaway.html

    xoxo,
    rae

    OdpovědětVymazat
  8. You are so pretty!!!! Gorgeous outfit!!!!
    Kisssssss

    OdpovědětVymazat
  9. Já dávám komentáře spíše ze svých prvních pocitů. Tady mám pocity rozpačité. Ale nemohu nevypíchnout dvě věci. Účes úsměv a šaty. Tím spíš, když jsou to vlastnoruční originály. A štíhlá lýtka. Tak vlastně je toho víc:)
    Aleš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář, i když váš pocit byl rozpačitý. Úplně chápu. Tak to vypadá, když to překombinuji...je to prostě hobo styl. Vše různě dohromady. Chtěla jsem něco jiného. Kdo neexperimentuje, tak nic nevymyslí.

      Vymazat
  10. Pani, tohle je docela odvazna kombinace... A naprosto skvela! Saty s vestou jsou perfektni, ovsem ty boty tomu dodaly naboj!

    http://klaraspoint.blogspot.be/

    OdpovědětVymazat
  11. Moc Ti to slusi. Je to vic hravejsi , mladistvejsi, uvolnenejsi nez obvykle vysoce elegantni outfity. Urcite bych uvitala vic takovych outfitu.

    OdpovědětVymazat
  12. :D velmi mila chybicka, verim ze ste si pomylila "hobo" a "boho"
    hobo - bezdomovec https://www.google.sk/search?q=hobo&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=0UddU7PBA5PW4ASrpICQAQ&ved=0CEgQsAQ&biw=1366&bih=643
    boho - bohemsky https://www.google.sk/search?q=boho&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=x0ddU_bgD8rQ4QThsYBo&ved=0CEkQsAQ&biw=1366&bih=643

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, ne...vím o tom a konečně se někdo ozval! Já jsem to brala jako tulácký outfit se škrpály, tornou a vestou...jen můj vlastní vtípek. Jinak boho a hobo rozlišuji. Pro boho by měly být ty šaty delší.
      Děkuji mockrát!

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!