sobota 1. října 2016

La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere and La Roche-Posay Physiologique Micellar Water

Dnešní článek bude kosmetický, ale už v pondělí představím další outfit. V říjnu bude zase méně článků, protože se chystám do USA. Ovšem potom ráda představím své úlovky.

Kosmetiku La Roche Posay spokojeně používám již víc jak patnáct let. Nejprve jsem si pleť kdysi vylepšila Effaclarem a jejich makeupem a později jsem používala hlavně přípravky na opalování. Dnes vám chci něco málo povědět o hydratačním krému a micelární vodě.

La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere 50ml

Krém Hydraphase je určen pro citlivou, normální a smíšenou pleť. Poskytuje intenzivní hydrataci po 24 hodin. Zanechává pleť dlouhodobě jemnou a hebkou. Toť oficiální popis, s kterým až na tu intenzivní hydrataci souhlasím. Hydratace je příjemná, ale pro sušší pleť bude pravděpodobně nedostatečná. Má lehkou konzistenci, dobře se roztírá. Krém velice příjemně čistě voní a hlavně je v super praktickém balení s pumpičkou. Je to příjemný krém na cesty právě díky balení. Cenu a další informace naleznete na stránkách Art of Beauty zde.

La Roche-Posay Physiologique Micelární Voda 200ml

Druhým produktem, který jsem testovala, je fyziologická micelární voda pro důkladné čištění a s optimální tolerancí. Důkladně čistí, zklidňuje a respektuje pleť. S tímto oficiálním popisem souhlasím. Micelární vodu nejsem zvyklá bežně používat. Nicméně zkusila jsem to. Bezvadně odlíčí celý obličej včetně řasenky, ale zůstává po ní lepivý pocit, tudíž musím tuto micelárku opláchnout vodou, i když se v návodu píše, že se oplachovat nemá. Já prostě preferuji mytí vodou. I má kosmetička mi radí, vždy každou micelárku smýt vodou. Cenu a další informace naleznete na stránkách Art of Beauty zde.

---------------------
Today's article is about cosmetics but on Monday I will present another outfit. During October I will post less articles because I will be travelling to USA. However, afterwards, I will be more than happy to present my new in.

I have been using La Roche Posay cosmetics for more than fifteeen years. First, I tried Effeclar and then its makeup. Later on I was using SPF products. Today I would like to introduce a new hydrating cream and micellar solution.

La Roche-Posay Hydraphase Intense Legere 50ml

Hydraphase is for sensitive, normal and mixed skin. It provides intensive hydration for 24hrs. It keeps it soft and gentle. So far the official description which is accurate except the intensity. The hydration is very pleasant but it will not be sufficient for dry skin. It is lightweight and the application is smooth. The smell is clean and very nice. It is in very practical packing with pump. It is a wonderful cream for travelling thanks to its packaging. The price and other information  you can find at Art of Beauty web pages. 


La Roche-Posay Physiologique Micellar Solution 200ml

The second product I tested was micellar solution for gentle cleaning and optimal tolerance. It thoroughly cleanses, calms and respects complexion. I fully agree with the official description. I am not used to using micellar water. However, I tried it . It cleans perfectly the whole face including mascara but a sticky feeling stays on the skin. I had to wash it off, even though, the instructions say not to. I just prefer to wash my face with water. Also, my beautician tells me to wash off any micellar water, always. The price and other information  you can find at Art of Beauty web pages. 




 

Děkuji Art of Beauty za poskytnutí produktů k recenzi.

Thank you Art of Beauty for providing these product for review.

3 komentáře:

  1. Já měla tuhle značku jen ve vzorečkách a musím říct, že byla fakt super! :) Nějaká pleťová voda by se hodila :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Effaclar jsem pouzivala jeden cas a vylepsil mi plet. Ted ale spis tihnu k prirodni kosmetice, ale micelarku na odöiceni pouzivam uz nekolik let.

    OdpovědětVymazat
  3. Great Skin Care! Also nice Heart Swatch :)

    Have a wonderful Weekend Martina!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!