čtvrtek 22. května 2014

Cheetah Print Handbag

Jeden rychlý kinový outfit :-) zahrnující moji leopardí kabelku, kterou jsem dostala o tři měsíce později k narozeninám od mých přátel. Děkuji moc!

One quick going-to-cinema outfit :-) including my new leo handbag, which I got as a three months belated Bday present from my friends. Thank you so much!





úterý 20. května 2014

Mint Pants, Colored T-shirt and Black Jacket

Jeden z mých outfitů na všední den - mátové kalhoty, barevné tričko ze Zary a černá bundička.
Lak na nehty Golden Rose č. 173 ve dvou vrstvách úplně nekryje a výdrž je jednodenní, mizerná, ale docela prima barva.

One of my everydays' outfits - mint pants, Zara colored T-shirt and black jacket.
Golden Rose nail polish, two coats are not enough and it doesn't last very long, just one day, not good at all but nice color. 


 
 
 


neděle 18. května 2014

Nice Evening in Lace Dress

Už nějakou dobu jsem neprovětrala mé černé krajkové šaty, proto jsem si je vzala před pár dny na večeři a tentokrát je doplnila mými oblíbenými botami s mašličkou a černou bundičkou.

I have not worn this black lace dress for some time so I decided to take them out for dinner. This time I combined it with my favourite shoes with little bows and black jacket.



Který byste jste si vybrali vy? Which one would you choose?
Brýle nejsou moje (glasses not mine)

pátek 16. května 2014

Pink and Black ...and Orange

Jednoduchá kombinace na všední den s pohodlnými botami. To je kombinace růžové, černé a malinko oranžové nebo hodně? když tak koukám na své vlasy...nějak jsou na fotkách příliš výrazné.

A simple combination for a week day with comfortable shoes. That is a combination of pink, black and a little bit of orange or too much? when looking at my hair...somehow too much in these pictures.




středa 14. května 2014

DIY Striped Dress

Představuji vám šaty, které jsem si šila. Nejprve jsem chtěla mít pruhy vertikálně, ale nakonec to vyšlo horizontálně a myslím, že až zas tak hodně nerozšiřují. Materiál jsem koupila za 70,-Kč. Takže šaty mne vyšly něco přes osmdesát korun i se zipem. Moji práci nepočítám.

I introduce you my dress which I made myself. First, I wanted to have the stripes vertically but then I decided to make these and I think they don't make me look as wide. I bought the fabric for about USD 3.5. So the dress cost me total about USD 4 including the zipper. I don't include my work.


 
 
I bought the silver clutch that day
 
The proof of my DIY work :-) / rozešité šaty jako důkaz mé vlastní tvorby

pondělí 12. května 2014

Denim Skirt

Džínovou sukni mám snad poprvé v životě na sobě. Není to překvapující? No možná jsem měla nějakou jako dítě, ale nevzpomínám si.

This is my first time in my life wearing denim skirt. Isn't it surprising? May be as a child I had one but I don't remember.

 
 
 
 


sobota 10. května 2014

Black and white with dots

Moje oblíbená černo-bílá kombinace a tentokrát i s kloboučkem.

My favourite black and white combination and this time with a hat.


 
 
 

čtvrtek 8. května 2014

On the way for ice cream

Představuji vám jednoduchý outfit, který je tak akorát vhodný a dostatečně pohodlný na procházku zakončenou návštěvou cukrárny. Opět jsou foceny mým dítkem a nejsou až tak ostré...nebo je to možná spíš tím foťákem, tak je škoda je nezveřejnit.  Kéž by bylo počasí na takové lehké oblečení.

I introduce you a simple outfit which is suitable for and comfortable enough for a walk that ends in the ice cream shop. In spite of the fact, they were taken by my child and are not as sharp ...or it may be due to the camera quality, it would be a pity not to publish them. I wish the weather was nice enough to wear such light clothes.





úterý 6. května 2014

Black and red shoes again

I já občas mívám náladu na něco jiného, na jiný styl. Už jsem tu boty představila, ale tentokrát je to s "mým" tričkem, které jsem nakonec schválně popraskala, a bundou. Možná se vám to nebude zdát ono, ale je to změna a experiment. Tak proč ne?

Even I sometimes feel like wearing something different, another style. I already introduced you these shoes but this time they are combined with "my" cracked T-shirt. Perhaps it may not seem right but it is a change and kind of an experiment. So why not?





neděle 4. května 2014

DIY Pink Coat

Tento jarní kabátek tu již byl, ale tentokrát jsem jej zkombinovala méně elegantně, ale o to více na denní nošení.

This spring coat has already been posted here but this time it is a part of a less elegant outfit but more suitable for casual days.


 

September Post